Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μια... ευχάριστη ατμόσφαιρα στη Ρεάλ!!

Μια... ευχάριστη ατμόσφαιρα στη Ρεάλ
Διαψεύδοντας τις φήμες που τους θέλουν να μην λένε καλημέρα, ο Ίκερ Κασίγιας σε συνέντευξή του προσπάθησε να πείσει πως οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης απαρτίζουν μια «δεμένη» ομάδα, στην οποία η ατμόσφαιρα είναι πολύ ευχάριστη και τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών δίνουν και παίρνουν.

«Διακοπές με τον Ρονάλντο; Φυσικά και θα πήγαινα μαζί του… και θα πλήρωνα και τα έξοδα», είπε ο γκολκίπερ των «μερένχες», διαψεύδοντας το ότι οι σχέσεις του με τον CR7 έχουν ψυχρανθεί, για να συνεχίσει αναφερόμενος στο…«πορτογαλικό παρεάκι»:

«Οι Κριστιάνο, Πέπε και Κοεντράο περνούν πολύ χρόνο μαζί, πράγμα που είναι λογικό καθώς παίζουν μαζί και στην Πορτογαλία, αλλά και όταν βρίσκονται στη Μαδρίτη κάνουν παρέα».

Ο πορτιέρο της «βασίλισσας» δεν άφησε ασχολίαστους και τους Μαρσέλο, Οζίλ, Κεντίρα, ενώ αναφέρθηκε και στον ίδιο:

«Ο Μαρσέλο είναι η ψυχή της ομάδας, ενώ ο Οζίλ σχεδόν ποτέ δε θέλει να μιλάει. Στην αρχή τον κορόιδευα και τον αποκαλούσα «σκαθάρι» . Ο Κεντίρα είναι περίπου το ίδιο. Εμένα με αποκαλούν «πεπόνι», γιατί το κεφάλι μου είναι πολύ μεγαλύτερο από το σώμα μου!».

Στο τέλος, ο 31χρονος Ισπανός τόνισε και το γεγονός πως από τη στιγμή που εκτίθεσαι στον κόσμο, οι δημοσιογράφοι έχουν κάθε δικαίωμα να ασχολούνται μαζί σου:

«Όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο πληρώνεις ένα τίμημα. Πρέπει να καταλάβεις το γιατί οι δημοσιογράφοι σε βγάζουν φωτογραφίες, όπου και αν βρεθείς. Είναι το επάγγελμά τους και προσπαθούν να ζήσουν από αυτό».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: