Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Δεν με νοιάζει τι κάνει η Γιουβέντους»

«Δεν με νοιάζει τι κάνει η Γιουβέντους»
Την ευχή να κατακτήσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Γιουρόπα Λιγκ εξέφρασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη «Gazzetta dello sport» ο Αλβάρο Περέιρα. Ο Ουρουγουανός ακραίος μπακ-χαφ της Ίντερ τόνισε πως δεν τον ενδιαφέρει η πορεία της Γιουβέντους, αλλά μόνο εκείνη της ομάδας του, αποκάλυψε πως περνάει πολύ χρόνο με τον Χαβιέ Ζανέτι, ενώ χαρακτήρισε σπουδαίο ποδοσφαιριστή, αλλά και άνθρωπο, τον Έντινσον Καβάνι.

Στα τελευταία παιχνίδια της Ίντερ είναι ένας από τους πρωταγωνιστές, έχοντας, πια, προσαρμοστεί στο παιχνίδι της ομάδας του Αντρέα Στραματσόνι. Ο Αλβάρο Περέιρα με τις εμφανίσεις του, δείχνει να κερδίζει φανέλα βασικού, καλύπτοντας την αριστερή πτέρυγα των «νερατζούρι». Κάτι που τον κάνει χαρούμενο, αλλά και αισιόδοξο για ακόμα καλύτερες μέρες, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε στη «Gazzetta dello sport».

«Έχοντας αγωνιστεί στα τρία τελευταία παιχνίδια, αισθάνομαι πολύ καλύτερα. Έχω προσαρμοστεί, πια και η συνεργασία μου με τους συμπαίκτες μου γίνεται ολοένα και πιο αρμονική. Ελπίζω να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και τα πράγματα να βελτιωθούν ακόμα περισσότερο», είπε ο Περέιρα.

Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ως ομάδα; «Συνεχίζουμε την πορεία μας, ελπίζοντας να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Ελπίζω σύντομα να βρεθούμε στην κορυφή της βαθμολογίας», απάντησε ο Ουρουγουανός.

Για να γίνει αυτό, πρέπει να χάσει βαθμούς η Γιουβέντους. «Δεν με απασχολούν τα αποτελέσματα των αντιπάλων μας. Κοιτάω μόνο την ομάδα μου, τη δική μας πορεία. Ας πηγαίνουμε εμείς καλά και όλα θα γίνουν», τόνισε ο Περέιρα.

Όταν λες πως όλα θα γίνουν, τι ακριβώς εννοείς; «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λιγκ. Εύχομαι να τα καταφέρουμε», εξήγησε ο ακραίος μέσος.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, ο Περέιρα αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τον Χαβιέ Ζανέτι. «Είμαστε γείτονες και περνάμε πολλή ώρα μαζί. Με συμβουλεύει συνεχώς και για όλα. Ο Χαβιέ είναι σπουδαίος άνθρωπος. Όπως σπουδαίος άνθρωπος είναι και ο Έντινσον Καβάνι, με τον οποίο μιλάμε συχνά. Εσείς τον εκτιμάτε ως ποδοσφαιριστή, εγώ τον εκτιμώ περισσότερο ως άνθρωπο και χαρακτήρα», τόνισε ο Αλβάρο Περέιρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: