Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Για μια ζωή στην Ίντερ»

«Για μια ζωή στην Ίντερ»
Ο Εστεμπάν Καμπιάσο επιθυμεί να τελειώσει την καριέρα του στην Ίντερ, εξηγεί γιατί έχει πετύχει αρκετά γκολ με τους «νερατζούρι» και χαρακτηρίζει τον Χαβιέ Ζανέτι «υπερφυσικό».

Οι Μιλανέζοι αντιμετωπίζουν σήμερα το βράδυ τη Λάτσιο στο «Ολίμπικο» σε ένα αγώνα πολύ καθοριστικό και για τις δύο πλευρές.

«Ελπίζω να τελειώσω την καριέρα μου στην Ίντερ», τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο Αργεντινός που μεταγράφηκε με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2004.

«Δε νομίζω ότι είναι απίθανό να εξασφαλίσω μια θέση στην εθνική για το Μουντιάλ του 2014, αν είμαι σε ένα σύλλογο σαν την Ίντερ. Αν τελικά δεν τα καταφέρω , θα είμαι ο πιο ένθερμος υποστηρικτής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος».

Ο συμπαίκτης του και συμπατριώτης του , Χαβιέ Ζανέτι συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο παρά το γεγονός ότι τον Αύγουστο έκλεισε τα 39.

«Ο Ζανέτι είναι υπερφυσικός», τόνισε ο Καμπιάσο και πρόσθεσε: «Το πιο εντυπωσιακό δεν είναι το πόσο πολύ τρέχει στους αγώνες και στις προπονήσεις, που τρέχει πολύ , αλλά το πόσο γρήγορα αναρρώνει από ένα τραυματισμό. Οι ειδικοί διαβεβαιώνουν ότι δεν υπάρχει κάποιος άλλος σαν αυτός.

Σε δύο με τρία χρόνια ο Ζανέτι θα είναι ο πιο αντιπροσωπευτικός ποδοσφαιριστής του συλλόγου.

Λατρεύω εξίσου το ποδόσφαιρο, επομένως προσπαθώ ό,τι κάνω εκτός γηπέδου να μην επηρεάζει αρνητικά την καριέρα μου.

Γνωρίζω ότι η καριέρα ενός ποδοσφαιριστή δεν κρατάει πολλά χρόνια.

Είναι πολύ σημαντικό να τρως σωστά και να κοιμάσαι τις κατάλληλες ώρες, ακόμη πιο σημαντικό από το να προπονείσαι. Το αλκοόλ απαγορεύεται όπως και ο,τιδήποτε άλλο δεν είναι νερό
».

Παρά το γεγονός ότι είναι αμυντικός μέσος ο Καμπιάσο έχει πετύχει 45 γκολ σε 374 επίσημους αγώνες με την Ίντερ και αποκαλύπτει το μυστικό του:

«Ακολουθώ μια κίνηση ή προσπάθεια συμπαίκτη μου μέχρι το τέλος για αυτό και έχω αρκετά γκολ από ριμπάουντ. Ποτέ δεν παρατάω μια φάση. Επίσης έχω το νου μου στην ισορροπία της ομάδας, επομένως συνήθως σκοράρω όταν χάνουμε ή όταν είμαστε ισόπαλοι».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: