Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Σήκωσαν μανίκια στον Άρη!!

Σήκωσαν μανίκια στον Άρη
Τρεις είναι οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης πρωτοδικείου του Άρη. Ο Γιάννης Ψηφίδης και οι συνεργάτες του καλούνται να αντιμετωπίσουν μία σειρά από ανοιχτά θέματα, αν και έχουν λίγο χρόνο στη διάθεσή τους.

Η «SportDay» ένα 24ωρο μετά τη συγκρότηση σε σώμα αναφέρει τις τρεις προτεραιότητες

Πρώτον γνωρίζουν ότι η επιτυχία της θητείας τους εξαρτάται από την πορεία της ομάδας και τη βελτίωση της βαθμολογικής της θέσης. Έτσι θα ρίξουν μεγάλο βάρος στο αγωνιστικό, θέλοντας αρχικά να δείξουν στους παίκτες ότι υπάρχει μια σταθερή διοίκηση και κατά δεύτερο λόγο να τηρούν τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί τους. Καθημερινή επαφή με το ποδοσφαιρικό τμήμα θα έχουν οι Γιάννης Μιχαλήτσος και Αγγελος Σπυρίδων.

Δεύτερον πρέπει να βρεθεί λύση στο οικονομικό και να πάρει τη φορολογική ενημερότητα, η οποία είναι απαραίτητη για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριου. Μόλις ψηφιστεί το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, θα απαιτηθεί ένα ποσό περίπου 120-150 χιλιάδες ευρώ για να μπουν οι «κίτρινοι» σε νέα ρύθμιση. Παράλληλα θα γίνει προσπάθεια να γίνουν τις γιορτές πληρωμές σε παίκτες και προσωπικό.

Τρίτον θα υπάρξει συντονισμός του άρθρου 99. Απομένει λιγότερο από ένας μήνας για την εκδίκαση της αίτησης υπαγωγής του Αρη και οι εξελίξεις έχουν… παγώσει. Οι «κίτρινοι» χρειάζονται οπωσδήποτε κάποιες συμφωνίες με τους παίκτες, οι οποίες δεν έχουν γίνει και οι οποίες απαιτούν χρήματα. Ετσι μια από τις πρώτες κινήσεις της νέας διοίκησης είναι η καταγραφή των ταμειακών αποθεμάτων, ώστε να ξέρουν οι νομικοί τι μπορούν να προτείνουν στους παίκτες στις συναντήσεις που θα κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: