Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Ένας προσγειωμένος ήρωας!!

Ένας προσγειωμένος ήρωας
Τους συμπαίκτες του και τους προπονητές του ευχαρίστησε με δηλώσεις του στη «Gazzetta dello sport» ο Αλμπέρτο Φριζόν. Ο τερματοφύλακας της Κατάνια ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης του Κυπέλλου Ιταλίας με την Πάρμα, αφού με τις δικές του αποκρούσεις, τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα, όσο και στη διαδικασία των πέναλτι, έδωσε την πρόκριση στην προημιτελική φάση στην ομάδα του.

Ήταν το παιχνίδι του Κυπέλλου Ιταλίας που είχε την πιο αγωνιώδη εξέλιξη. Η Πάρμα προηγήθηκε στην έδρα της, αλλά η Κατάνια κατάφερε να ισοφαρίσει. Το ματς πήγε στην παράταση, όπου δεν άλλαξε κάτι. Τα πέναλτι ήταν εκείνα που θα έκριναν το νικητή. Τελικά οι φιλοξενούμενοι, χάρη στον τερματοφύλακά τους, Αλμπέρτο Φριζόν, αλλά και στην ψυχραιμία τους κατάφεραν να προκριθούν για τους «8» της διοργάνωσης.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής μίλησε στη «Gazzetta dello sport» και φάνηκε πολύ προσγειωμένος. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου, καθώς και τον Αντουχάρ, ο οποίος είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Το παιχνίδι της Πάρμα έδειξε πως είμαστε μια ενωμένη ομάδα. Καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι μείναμε πίσω στο σκορ. Δεν τα παρατήσαμε ούτε στιγμή και δικαιωθήκαμε. Πιστεύω πως αξίζαμε την πρόκριση», είπε ο Φριζόν.

Αυτό που έκανε εντύπωση είναι η εμπιστοσύνη που ενέπνεες στους αμυντικούς της ομάδας σου. «Έκανα ένα καλό παιχνίδι και οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν σε αυτό. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και τους υπόσχομαι να συνεχίσω έτσι», υπογράμμισε ο τερματοφύλακας της Κατάνια.

Ευχαρίστησες τον Αντουχάρ, με τον οποίον διεκδικείτε τη θέση του τερματοφύλακα. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσά σας; «Ανταγωνισμός δεν υπάρχει. Υπάρχει συναγωνισμός. Ο Αντουχάρ είναι σπουδαίος τερματοφύλακας και μου δίνει πολλές συμβουλές. Για αυτό το λόγο τον ευχαρίστησα», απάντησε ο Φριζόν.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: