Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Με προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ!

Με προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ
Τις υπηρεσίες των Στάθη Ταυλαρίδη, Γιάννη Σκόνδρα και Σουμπίνιο θα στερηθεί για την εντός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο προπονητής του Ατρόμητου, Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο πρώτος έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο, με αποτέλεσμα να χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι το τέλος του 2012, ενώ και ο Σκόνδρας είναι τιμωρημένος για το ματς του Σαββάτου. Την ίδια ώρα ο Βραζιλιάνος ταλαιπωρείται και αυτός από έναν τραυματισμό και έτσι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του Περιστερίου για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Ωστόσο, αυτά είναι τα μοναδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο «Ντούσκο» για το εντός έδρας παιχνίδι με την «Ένωση», αφού θα έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές κανονικά στη διάθεσή του.

Έτσι, θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στην ΑΕΚ, προκειμένου ο Ατρόμητος να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη του μετά από εκείνη κόντρα στον ΟΦΗ της προηγούμενης αγωνιστικής με σκορ 3-2.

Οι «εκλεκτοί» του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Ιτάντζ, Ράντμαν, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης., Λαζαρίδης, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπάλλας, Τζαμάλ, Αθανασίου, Καλλέργης, Μπρίτο, Πίτου Γκαρσία, Επστάιν, Καραμάνος, Κούτσι, Μπέλιτς, Καραγκούνης.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: