Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Τα γεροντάκια Τότι και Ντελ Πιέρο!!

Τα γεροντάκια Τότι και Ντελ Πιέρο
Να αποσυρθούν από την ενεργό δράση για να δώσουν τη θέση τους στους νεώτερους, ζήτησε από τους μεγαλύτερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές ο Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι. Ο επίτιμος πρόεδρος της Γιουβέντους συμπεριελήφθη στο Hall Of Fame του ιταλικού ποδοσφαίρου και στο παρασκήνιο της βράβευσής του μίλησε για το πρωτάθλημα, για τους αντιπάλους της ομάδας του, αλλά και για την καριέρα του Φραντσέσκο Τότι και του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Οι Ιταλοί συνεχίζουν να τιμούν τους πρωταγωνιστές του παρελθόντος, εκείνους που έγραψαν την ιστορία του ποδοσφαίρου. Ο Πάολο Μαλντίνι, ο Ντίνο Τζοφ, ο Τζοβάνι Τραπατόνι και ο Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι ήταν κάποιοι από αυτούς που επιλέχτηκαν τη φετινή χρονιά για να συμπεριληφθούν στο Hall Of Fame του αθλήματος. Η βράβευσή τους έγινε στη Φλωρεντία και στο παρασκήνιο της εκδήλωσης οι δημοσιογράφοι βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τις παλιές δόξες του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι ήταν αυτός που εξέπληξε με όσα είπε. «Οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες πρέπει να αποσυρθούν και να δώσουν τη θέση τους στους νέους. Βαρέθηκα να βλέπω τα ίδια πρόσωπα για χρόνια», ήταν τα πρώτα λόγια του παλαίμαχου άσου.

Μα, παίκτες σαν τον Τότι ή τον Ντελ Πιέρο, δεν είναι κρίμα να αποσύρονται; Η φετινή τους απόδοση δείχνει πως μπορούν να προσφέρουν πολλά ακόμα. «Λυπάμαι, αλλά θα σας απογοητεύσω. Δεν παρακολουθώ τα… γεροντάκια. Εμένα μου αρέσουν οι νέοι παίκτες», ήταν η απάντηση του επίτιμου προέδρου της «Γιούβε».

Η ομάδα σας είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο; «Μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά. Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία, αλλά πίσω μας βρίσκονται σημαντικές ομάδες. Παρακολούθησα κάποια παιχνίδια των αντιπάλων μας και πρέπει να ομολογήσω πως μου άρεσαν πολύ. Ήταν αγώνες ισορροπημένοι, δυνατοί και καλής ποιότητας. Ένα πράγμα έχω να ευχηθώ. Να συνεχίσουν να παλεύουν μεταξύ τους και να αφήσουν τη Γιουβέντους στην ησυχία της», είπε γελώντας ο Τζαμπιέρο Μπονιπέρτι.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: