Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Η ΑΕΚ χρειάζεται βοήθεια»!

«Η ΑΕΚ χρειάζεται βοήθεια»!
Δραματική έκκληση -εντός κι εκτός ΑΕΚ- απηύθυνε ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός χαρακτήρισε αναγκαία την ενίσχυση της ομάδας και κάλεσε όσους την υποστηρίζουν να τη βοηθήσουν να μείνει στην κατηγορία.

Πριν τονίσει, δε, ότι αυτός είναι ο απόλυτος στόχος που πρέπει να συσπειρώσει όλους όσους αγαπούν την «Ένωση», ο προπονητής της εξέφρασε την απόλυτη κατανόησή του στις αντιδράσεις των οπαδών.


Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνεν στη NOVA

Για την απόφαση των οπαδών να καταλάβουν τα γραφεία: «Καταλαβαίνω τους οπαδούς μας 150%, επειδή έχουμε φανταστικούς φιλάθλους, που στηρίζουν πολλά χρόνια την ομάδα. Είναι η ζωή τους, ταξιδεύουν με μας παντού στην Ελλάδα -όπου είναι εφικτό- και είναι απελπισμένοι ψάχνοντας να μάθουν τι θα γίνει.

Φυσικά, όλοι στην ομάδα προσπαθούν 100%: Οι υπάλληλοι, ο πρόεδρος, οι προπονητές, οι παίκτες… Προσπαθούμε, κάνοντας τα πάντα για να σώσουμε την κατάσταση. Έχω πολύ καλή εντύπωση από τους οπαδούς, τους αφήσαμε να πουν κάτι στην ομάδα, στους παίκτες»
.

Για τα όσα έγιναν στα Σπάτα: «Ο Ανδρέας Δημητρέλος κι εγώ εξηγήσαμε στους παίκτες πως έχει η κατάσταση και γιατί είναι ο κόσμος εκεί. Στη συνέχεια, πριν την προπόνηση, οι εκπρόσωποι των φιλάθλων ήρθαν στα αποδυτήρια μαζί μου και εξήγησαν αυτά που νιώθουν και γιατί είναι εκεί. Δεν ήθελαν να ενοχλήσουν τη δουλειά μας, αφού ξέρουν ότι το πιο σημαντικό είναι η προετοιμασία της ομάδας».

Για την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας: «Οι φίλαθλοι θέλουν απαντήσεις από τους ανθρώπους που ήταν υπεύθυνοι πριν για ό,τι έχει γίνει, αλλά αυτό που θέλουν περισσότερο είναι να βρεθεί μια λύση για το μέλλον. Και μπορώ μόνο να συμφωνήσω μ' αυτό, γιατί χρειαζόμαστε άμεσα λύση. Περιμένουμε τους επενδυτές να έρθουν, πάντα είναι σε καλό δρόμο, είναι μια μεγάλη επένδυση γι' αυτούς και καταλαβαίνω ότι πρέπει να σκεφτούν πολύ.

Αλλά αυτό δεν γίνεται μόνο για τους επενδυτές που θέλουν την ομάδα. Είναι για όλους όσοι μπορούν να βοηθήσουν αυτή την ιστορική ομάδα. Τώρα, το χειμώνα ίσως έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε 3-4 καλούς παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν την ομάδα.

Όλοι ξέρουν ότι έχουμε μια νέα και νεανική ομάδα. Έχουμε άπειρους παίκτες και μπορούμε να πάρουμε 2, 3, 4 παίκτες. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται να τους εγγυηθούμε ότι θα τους πληρώσουμε. Γι’ αυτό μια βοήθεια από κάποιους εκτός ομάδας, ανεξάρτητα από τους επενδυτές, θα ήταν πολύ χρήσιμη επειδή τώρα οι παίκτες παίρνουν την απόφαση για το που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Σε δύο εβδομάδες θα μπορούν να προπονούνται με οποιαδήποτε ομάδα»
.

Για το πώς μπορεί να βοηθηθεί η ΑΕΚ: «Νομίζω ότι υπάρχει αρκετός κόσμος που υποστηρίζει την ΑΕΚ, που λέει ότι υποστηρίζει την ΑΕΚ και όλοι ξέρουν ότι αυτοί μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Από αυτή την άποψη το λέω. Επειδή υπάρχει μόνο ένα ζήτημα -όχι για το μέλλον, για τα επόμενα χρόνια- αλλά για τώρα. Το μόνο ζήτημα που υπάρχει είναι να μείνουμε στην κατηγορία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: