Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές!!

Το πλάνο του ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές
Ο Κώστας Κατσουράνης είναι το πρώτο «κομμάτι» από την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, την οποία έχουν καταστρώσει ο Ιβάν Σαββίδης, ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Δώνης.

Η «SportDay» συγκέντρωσε όλες τις σημαντικές ατάκες που ειπώθηκαν για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας εν όψει χειμώνα αλλά και του ερχόμενου καλοκαιριού.

Ο καθένας από τους τρεις κατά καιρούς έχει κάνει δηλώσεις και έχει αφήσει να εννοηθεί πως θα γίνει ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του «Δικεφάλου του Βορρά».

Το συμπέρασμα που προκύπτει από τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη, του προέδρου και του προπονητή της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είναι πως ο ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα δεν θα σπαταλήσει αφειδώς χρήματα για την απόκτηση ποδοσφαιριστών τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου κοιτάζουν το μέλλον και θέλουν να «χτίσουν» με προοπτική τριετίας. Τώρα αναμένεται έρθουν κυρίως ποιοτικοί-έμπειροι ποδοσφαιριστές και θα γίνει προσπάθεια, ώστε οι περισσότεροι να είναι Έλληνες, παίκτες-ηγέτες που θα μπορούν να παίζουν και σε παραπάνω από μία θέση.

Υπενθυμίζεται ότι τον χειμώνα οι Θεσσαλονικείς χρήζουν ενίσχυσης σε δύο θέσεις, ενώ ψάχνουν και για άλλη μία. Είναι δεδομένο ότι ο «Δικέφαλος» αναζητεί μεσοεπιθετικό για τα άκρα. Ψάχνει κυρίως αριστεροπόδαρο που θα έχει τη διείσδυση και την ατομική ενέργεια.

Από εκεί και πέρα, αναζητεί κεντρικό αμυντικό, έναν πιο εγκεφαλικό παίκτη τύπου Κοντρέρας το 2008. Τέλος, εν όψει μεταγραφών χειμώνα, η ομάδα ψάχνει και έναν πιο περιφερειακό επιθετικό.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: