Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Δύο εβδομάδες εκτός ο Γκονζάλες!!

Δύο εβδομάδες εκτός ο Γκονζάλες
Τις υπηρεσίες του Γκαστόν Γκονζάλες θα στερηθεί για τις επόμενες δύο εβδομάδες ο Πλατανιάς Χανίων. Ο Αργεντινός μέσος υπέστη διάταση στον δεξιό προσαγωγό. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα χάσει το κυριακάτικο (16/12) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα και τον επαναληπτικό για την γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα στις 23 Δεκεμβρίου.

Στη σημερινή προπόνηση που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Μάλεμε υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του, εκτός από τους τραυματίες Γκονζάλες και Αργυρόπουλο, ατομικά γυμνάστηκαν οι Αναστασάκος, Ουντότζι και Ποτουρίδης.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι Μαραγκουδάκης και Ναζλίδης, οι οποίοι ένοιωθαν ενοχλήσεις μετά τον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Και οι δύο υπεβλήθησαν σε ακτινολογικό έλεγχο, που ήταν «καθαρός» και η συμμετοχή τους για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό θα κριθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση, που θα γίνει στις 11:00 το πρωί. Η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, αύριο, στις 16:40 το απόγευμα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: