Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Πριγκιπιάδα» τέλος!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για την... πριγκιπική ιστορία και την σωστή απόφαση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Τελικά οι μέτοχοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έκαναν αυτό, που έπρεπε με την ανακοίνωση, που εξέδωσαν και καλούν τον Φειζάλ να βάλει τα 28 εκ. ευρώ μέσω της ΑΜΚ που θα αποφασιστεί στις 20 Δεκεμβρίου. Αυτό έπρεπε να γίνει πολύ καιρό τώρα από τότε που εμφανίστηκε ο πρώτος πρίγκιπας του Τσάκα και όχι να υπογράφονται προσύμφωνα χωρίς αποτέλεσμα και ενάμισι χρόνο τώρα να πηγαινοέρχονται οι πρίγκιπες. Επιτέλους αυτή την φορά επικράτησε η λογική και τα πράγματα είναι απλά.
Τα έχει ο Φειζάλ και θέλει να τα βάλει στον Παναθηναϊκό , τα βάζει τα 28 ζεστά εκατομμύρια σώνει τον Παναθηναϊκό και παράλληλα τον εκτοξεύει. Δεν τα βάζει στην ΑΜΚ; Τελειώνει η ιστορία δυστυχώς με αρνητικό αποτέλεσμα , αλλά πλέον και όσοι τον πίστεψαν θα καταλάβουν ότι ο Τσάκας υποκινούμενος από κάποιον , τους δούλευε ψιλό γαζί. Αλλες δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Θες να τα βάλεις , τα βάζεις , δεν θέλεις εξαφανίζεσαι και δεν εμφανίζεσαι πια, διότι αρκετά έπαιξες με την ελπίδα του κόσμου του Παναθηναϊκού.
Είτε έτσι, είτε αλλιώς η πριγκιπιάδα λαμβάνει τέλος σε ένα μήνα το πολύ και ότι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν το πιστεύω , αλλά πραγματικά εύχομαι ο Φειζάλ να βάλει τα 28 εκ. ευρώ , για να αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός. Αν δεν τα βάλει μάλλον κάποιος άλλος θα χρειαστεί να αλλάξει χώρα...
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: