Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Θα μείνω στην Ιταλία αν φύγω»

«Θα μείνω στην Ιταλία αν φύγω»
Την επιθυμία του να ηγηθεί της προσπάθειας που κάνει η Φιορεντίνα για έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Στέβαν Γιόβετιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ο Μαυροβούνιος επιθετικός παραδέχτηκε πως παρέμεινε στους «Βιόλα» το περασμένο καλοκαίρι αφού πείστηκε από τον πρόεδρο πως η ομάδα θα ενισχυθεί, αποκάλυψε, ωστόσο, πως, αν μετακομίσει από τη Φλωρεντία, σκοπεύει να μείνει στην Ιταλία.

Αποτέλεσε ένα από τα μεταγραφικά σίριαλ του περασμένου καλοκαιριού. Η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Γιουβέντους με την Ίντερ, ενδιαφέρθηκαν να τον αποκτήσουν. Τελικά ο Στέβαν Γιόβετιτς παρέμεινε στη Φιορεντίνα ελπίζοντας πως η ομάδα του θα θέσει υψηλούς στόχους. Κάτι που έγινε και ικανοποίησε τον Μαυροβούνιο άσο.

«Το καλοκαίρι είχα πολλές προτάσεις. Μίλησα, όμως, με τον πρόεδρο και εκείνος μου υποσχέθηκε πως η ομάδα θα ενισχυθεί και θα διεκδικήσει έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που με έπεισε να απορρίψω κάθε προσφορά. Όπως βλέπετε, ο πρόεδρος κράτησε την υπόσχεσή του και η Φιορεντίνα παλεύει για να τερματίσει σε μια από τις τρεις πρώτες θέσεις. Αυτός είναι ο στόχος μου για τη χρονιά που έρχεται. Να είμαι ο ηγέτης της προσπάθειας να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιόβετιτς.

Στο συμβόλαιό σου φέρεται να υπάρχει υψηλή ρήτρα αποχώρησης. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει, πια, περίπτωση να φύγεις από τους «Βιόλα»; «Δεν σκέφτομαι μεταγραφές και μετακινήσεις αυτή την περίοδο. Στο μυαλό μου είναι μόνο η προσπάθειά μας για να βρεθούμε ψηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Για να σας απαντήσω, πάντως, θεωρώ πως κάποια στιγμή θα φύγω. Αλλά δεν πρόκειται να πάω μακριά. Θέλω να εξακολουθήσω να ζω στην Ιταλία, ειδικά τώρα που έμαθα τη γλώσσα. Μην με ρωτάτε για ομάδες, όμως. Θα ήταν αδύνατον να σας πω», απάντησε ο Μαυροβούνιος.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: