Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Ψάχνονται» για Ντε Βινσέντι!!

«Ψάχνονται» για Ντε Βινσέντι
Το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Σούπερ Λίγκας έχει προσελκύσει ο Τόμας Ντε Βινσέντι, όπως αποκαλύπτει η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Ο Αργεντινός χαφ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο Γιώργος Χριστοβασίλης «καίγεται» να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου παρουσιάζεται αποφασισμένος να δώσει το κάτι παραπάνω για να μην φύγει ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κλείσει το θέμα.

Ωστόσο, τέτοιου είδους ζητήματα δεν είναι καθόλου εύκολα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο 23χρονος άσος έχει προταθεί σε πολλές ομάδες και κάποιες από αυτές που έχουν να πληρώσουν, το εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του.

Στο «κόλπο» έχει μπει ο ΠΑΟΚ και δεν αποκλείεται να σημειωθούν άμεσα εξελίξεις. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ντε Βινσέντι ανέρχεται στο μισό εκατομμύριο και ίσως ο Χριστοβασίλης αναγκαστεί να τον πουλήσει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να μην φύγει το καλοκαίρι χωρίς να βάλει ούτε ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ.

Επίσης, ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αργεντινού έχει εκδηλώσει και ο Ατρόμητος χωρίς να έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το ζήτημα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: