Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Θα έχω πολλή δουλειά με τη Ρόμα»

«Θα έχω πολλή δουλειά με τη Ρόμα»
Τη βεβαιότητά του πως θα δουλέψει… υπερωρίες στο παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τη Ρόμα, εξέφρασε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Στέφανο Σορεντίνο. Ο τερματοφύλακας της Κιέβο τόνισε πως οι «τζαλορόσι» βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση και περιμένει να πιέσουν πολύ την ομάδα του. Για τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα της Βερόνα, ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ, επανέλαβε πως προέχει η παραμονή στη Serie A.

Υποδέχεται τη φορμαρισμένη Ρόμα για την 17η αγωνιστική του Καμπιονάτο, σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Η Κιέβο Βερόνα, αν και έχει απομακρυνθεί κάπως από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, θα προσπαθήσει να πάρει βαθμούς από το παιχνίδι αυτό, καθώς ο δρόμος για τη σωτηρία είναι ακόμα μακρύς. Το έργο της ομάδας του Εουτζένιο Κορίνι αναμένεται δύσκολο, όπως παραδέχεται ο Στέφανο Σορεντίνο σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Πάντα τα παιχνίδια με τη Ρόμα είναι δύσκολα. Όμως πρέπει να σκεφτούμε πως είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Δεν πρέπει να αγχωθούμε, ούτε να φοβηθούμε. Θα παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, ελπίζοντας να πάρουμε κάτι», σημείωσε ο Σορεντίνο.

Η επίθεση των αντιπάλων σας είναι ιδιαίτερα δυνατή. «Η Ρόμα έχει μια από τις καλύτερες επιθετικές γραμμές. Αναμένεται να έχω πολλή δουλειά την Κυριακή. Αλλά σε τέτοια παιχνίδια, με μεγάλους αντιπάλους, όλοι κάνουν το κάτι παραπάνω. Ίσως και εμείς να καταφέρουμε να παίξουμε καλύτερα από ό,τι συνήθως και να δυσκολέψουμε τη Ρόμα», τόνισε ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ.

Με τον ερχομό του Κορίνι στον πάγκο της Κιέβο, άλλαξαν οι στόχοι σας; «Η Κιέβο θέλει να μείνει στη Serie A. Αυτός ήταν ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς, αυτός παραμένει και τώρα. Η ομάδα μας είναι μικρή, κάθε χρόνο παίζουμε για τη σωτηρία μας. Ακόμα και όταν τερματίζαμε 5οι ή 6οι τον ίδιο στόχο είχαμε. Να μείνουμε στην πρώτη κατηγορία», απάντησε ο Στέφανο Σορεντίνο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: