Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Μανωλάς για Ισπανία και Ρωσία!!

Οι ποδοσφαιρικές μετοχές του Κώστα Μανωλά έχουν κάνει limit up με ομάδες από την Ισπανία και την Ρωσία να ενδιαφέρονται πια έντονα για την απόκτησή του.
Ο Μανωλάς με τις εμφανίσεις που έχει κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον συλλόγων από το εξωτερικό. Βάσει πληροφόρησης που προέρχεται κυρίως από πηγές σε Ισπανία και Ρωσία ομάδες από τις δύο αυτές χώρες έχουν βάλει στο... μάτι τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.
Τον έχουν ήδη βάλει στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό είτε για τον Γενάρη είτε για το καλοκαίρι. Ο Μανωλάς που παρουσιάζει διαρκώς ανοδική πορεία με την φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας κάνοντας καλά ματς σε Σούπερ Λίγκα και Τσάμπιονς Λιγκ έχει απασχολήσει βέβαια και στο παρελθόν ομάδες από την Ισπανία.
Προκύπτει δε πως το ενδιαφέρον τους είναι αρκετά σοβαρό για τον Μανωλά. Δεν θα πρέπει δηλαδή να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει άμεσα κάποια επίσημη κρούση στην πειραϊκή ΠΑΕ για τον παίκτη. Πάντως ο ίδιος είναι απόλυτα ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό απ' όλες τις απόψεις.
Είναι σαφές πάντως ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία πρόθεση την δεδομένη χρονική στιγμή να παραχωρήσει έναν εκ των καλύτερων στόπερ που έχει στο δυναμικό του. Εξάλλου στο λιμάνι περιμένουν πως και πως την επάνοδο του Αβραάμ Παπαδόπουλου για να... δέσει ως δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με τον Μανωλά.
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: