Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Εφαρμόζουμε επιτέλους όσα μας ζητάει ο Ζέμαν»

«Εφαρμόζουμε επιτέλους όσα μας ζητάει ο Ζέμαν»
Ικανοποιημένος από τη βελτίωση που παρουσιάζει η ομάδα του στα τελευταία παιχνίδια, δήλωσε πως είναι ο Ματία Ντέστρο, μιλώντας στην «Gazzetta dello sport». Ο επιθετικός της Ρόμα επανέλαβε πως δεν τον ενδιαφέρει σε ποια θέση τον χρησιμοποιεί ο Ζντένεκ Ζέμαν, αφού επιθυμία του είναι να αγωνίζεται, ενώ για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Κιέβο, ευχήθηκε η ομάδα του να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Ήταν ένα από τα πιο… καυτά ονόματα του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού, καθώς οι περισσότερες «μεγάλες» ομάδες της Ιταλίας επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν. Τελικά αυτή η οποία κατάφερε να κάνει δικό της τον Ματία Ντέστρο ήταν η Ρόμα και ο νεαρός ποδοσφαιριστής τέθηκε στις υπηρεσίες του Ζντένεκ Ζέμαν.

Μετά από τους πρώτους του μήνες στην ομάδα της πρωτεύουσας, ο Ντέστρο δείχνει να προσαρμόζεται και να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, ο οποίος, ωστόσο, σπάνια τον χρησιμοποιεί στη θέση του σέντερ φορ. Ο 21 ετών διεθνής, πάντως, δεν δείχνει να έχει πρόβλημα με αυτό. «Παίζω όπου μου ζητήσει ο προπονητής μου. Για μένα αυτό είναι το σημαντικό, να αγωνίζομαι. Εξάλλου, επιθετικός είμαι, δεν πρόκειται να με χρησιμοποιήσει στο τέρμα», λέει γελώντας.

Η ψυχολογία σου μοιάζει να είναι πολύ ανεβασμένη. «Πράγματι, είμαι καλά. Η ομάδα παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και φέρνει αποτελέσματα. Νιώθω πως με τον καιρό έχουμε καταλάβει αυτά που μας ζητάει ο Ζέμαν και τα εφαρμόζουμε. Αυτό, τουλάχιστον, δείχνουν τα αποτελέσματα. Ελπίζω και στη Βερόνα με την Κιέβο να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», σημείωσε ο Ντέστρο.

Ποιες είναι οι βλέψεις της ομάδας; «Θέλουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε και να προσπεράσουμε τις ομάδες που βρίσκονται μπροστά μας. Κάθε Κυριακή προσπαθούμε να εφαρμόζουμε τις οδηγίες του προπονητή μας και να παίζουμε καλά. Δίνουμε τα πάντα για να ανεβούμε στη βαθμολογία. Θα δούμε στο τέλος που θα φτάσουμε», απάντησε ο Ματία Ντέστρο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: