Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Πρίντεζης: «Προσγειωμένοι από την αρχή στο Top 16»

Πρίντεζης: «Προσγειωμένοι από την αρχή στο Top 16»
Χαμηλό προφίλ κράτησε ο Γιώργος Πρίντεζης ενόψει Top 16 τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προσγειωμένος και αρχικά να διεκδικήσει την πρόκριση στους «8».

Ο διεθνής φόργουορντ, αμέσως μετά τη νίκη επί της Αρμάνι για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague, εξήγησε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να παλέψουν για μία από τις τέσσερις θέσεις που οδηγούν στα προημιτελικά και όχι να έχουν στο μυαλό τους το πλεονέκτημα έδρας…

«Ας προσγειωθούμε λίγο. Μας είχε πει ο προπονητής μας ότι στα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής πολλές ομάδες μπορεί να πέσουν θύματα έκπληξης. Παραλίγο και εμείς να την πατήσουμε σήμερα. Αλλά ευτυχώς καταφέραμε τουλάχιστον και κερδίσαμε. Πρέπει να μπούμε τώρα με σοβαρότητα στο Top 16 γιατί είναι μια εντελώς καινούργια υπόθεση και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι από την αρχή», είπε ο φόργουορντ των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Δεν πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας να τερματίσουμε πρώτοι ή δεύτεροι για να έχουμε πλεονέκτημα στα προημιτελικά. Αλλά να είμαστε μέσα στις τέσσερις ομάδες που θα περάσουν και να έχουμε σταθερότητα στην απόδοσή μας. Και οι δύο όμιλοι που σχηματίστηκαν είναι πολύ δυνατοί. Το θέμα είναι να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε, να έχουμε διάρκεια και να διαχειριστούμε κάποιες πιθανές ήττες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: