Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

«Πρέπει να έχουμε βαθμολογικά οφέλη με τον ΠΑΟ»

«Πρέπει να έχουμε βαθμολογικά οφέλη με τον ΠΑΟ»
Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι πρέπει να αλλάξει η κατάσταση στην ομάδα αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όπου μπορούν να διεκδικήσουν βαθμό ή βαθμούς.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός κάλεσε τον κόσμο της «βασίλισσας του Βορρά» να βρεθεί στο πλευρό των παικτών και να ενισχύσει την προσπάθειά του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Καλαϊτζίδης:

«Αφενός η βαθμολογική θέση της ομάδας και αφετέρου η αξία και η δυναμική του αντιπάλου μας ορίζουν τις αγωνιστικές προτεραιότητες και τα κίνητρά μας στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό.

Πρωτίστως θα διεκδικήσουμε να έχουμε βαθμολογικά οφέλη για να απομακρυνθούμε το συντομότερο δυνατόν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, που βρέθηκε η ομάδα από τα αποτελέσματα του πρώτου τρίτου της σεζόν.

Παράλληλες προτεραιότητες, η διατήρηση του υψηλού επιπέδου προσπάθειας και αγωνιστικής πειθαρχίας, στοιχεία που χαρακτήρισαν την ομάδα στους τρείς προηγούμενους αγώνες μας, και επιβεβαίωση της αγωνιστικής δυναμικής που δημιουργεί η Βέροια και της αξίας των ποδοσφαιριστών της.

Και σε αυτήν την προσπάθεια μας εκτιμώ ότι θα είναι όπως πάντα υπερπολύτιμη η βοήθεια των φιλάθλων μας, οργανωμένων και μη
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: