Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Φιλανθρωπικό ίδρυμα από τον Ολυμπιακό!!

Φιλανθρωπικό ίδρυμα από τον Ολυμπιακό
Την απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που θα φέρει την ονομασία του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε με αφορμή τον «1ο ετήσιο αγώνα αγάπης» μεταξύ των Παλαιμάχων του Ολυμπιακού και των δημοσιογράφων του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Προστασίας Ανηλίκων, έγινε γνωστή η απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη για την δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος με την ονομασία του Ολυμπιακού, λεπτομέρειες για το οποίο θα γίνουν γνωστές μέσα στο επόμενο διάστημα.

Αυτό που έγινε γνωστό από τον Κώστα Καραπαπά είναι ότι την ενέργεια αυτή θα ενισχύσουν επιφανείς Ολυμπιακοί αλλά και όσοι θέλουν να βοηθήσουν σε κάτι τέτοιο και ότι το «Olympiacos Foundation» θα είναι μία προσπάθεια για πιο συντονισμένη, ευρύτερη και πιο έντονη φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού ο οποίος έτσι και αλλιώς επιθυμεί να δραστηριοποιείται καθημερινά σε αυτό το επίπεδο.

Όσο για τον «1ο ετήσιο αγώνα αγάπης» που θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» , το «παρών» στην συνέντευξη Τύπου έδωσαν οι κ. Γλύκας, η εκπρόσωπος τύπου του Χατζηκυριάκειου, ο κ. Διαμαντόπουλος (δημοσιογράφος) και ο κ. Καραπαπάς (υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: