Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΣτυλιΑΡΗ νίκης!!

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το παιχνίδι με τον ΑΡΗ, τις τελευταίες διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ, επιτροπές της ΕΠΟ και..ζέβρες που γουστάρουν ΚαβαλΑΡΗδες.
Μετά το κάζο στο Ελ Πάσο ο ΑΡΗΣ έχει μπροστά του παιχνίδια πριν την διακοπή στα οποία μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία του κόσμου του και να δώσει ελπίδα για το μέλλον.
Αρχικά για το πρωτάθλημα κόντρα στην Ξάνθη την Κυριακή στις 15:00 και την μεθεπόμενη Κυριακή στις 20:00 (προπαραμονή Χριστουγέννων- ήμαρτον κύριοι της ΕΠΟ) για το κύπελλο. Για να ξεκινήσω ανάποδα σε εκείνο το παιχνίδι ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί με όλους τους παίκτες του και θέλω να πιστεύω ότι θα πάρει την πρόκριση και με σχετική ευκολία. Θέλω να πιστεύω γράφω γιατί αν δεν παρουσιαστείς σοβαρός μπορείς και να ξευτιλιστείς.
Για την Κυριακή η νίκη είναι μονόδρομος. Το παιχνίδι διεξάγεται στην πιο… ποδοσφαιρική ώρα για χειμώνα. Ούτε πολύ κρύο, ευκαιρία και για τον κόσμο από την επαρχία, νωρίς και Κυριακή. Πέρα από το δεδομένο οικονομικό θέμα που μπορεί να έχει ένας φίλαθλος σήμερα και είναι απολύτως σεβαστό, δεν υπάρχει πλέον δικαιολογία και ο κόσμος θα είναι εκεί προκειμένου να συνδράμει στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών για τους τρεις βαθμούς.
Θα είναι όμως εκεί και για να τεθεί απέναντι σε όποιον προσπαθήσει να βλάψει την ομάδα. ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ που ξεκίνησαν με τον ορισμό του ρέφερι που και πέρσι σφύριξε το αντίστοιχο ματς με την Ξάνθη και άφησε άδικα με δέκα παίκτες τον ΑΡΗ αποβάλλοντας αναίτια τον Καστίγιο, αλλά δεν έπραξε το ίδιο με τον Καζάκη (αν θυμάμαι καλά τον παίκτη) που στο 45 χτύπησε εκτός φάσης τον Καστίγιο.
Ο ΑΡΗΣ πρέπει την Κυριακή να κρατά στα χέρια του το ΣτυλιΑΡΗ με το οποίο θα σκάψει και θα μοχθήσει για να φτάσει στους τρεις βαθμούς της νίκης και καλά θα κάνει ο ρέφερι από την Φθιώτιδα να είναι προσεκτικός και δίκαιος στις κρίσεις του. ΟΧΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΦΕΤΙΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ.  Ίσως το μοναδικό παιχνίδι στο οποίο αδικήθηκε ο Ατρόμητος, όχι όμως και το μοναδικό στο οποίο ευνοήθηκε η Ξάνθη του… περίεργου, όχι από τις γνωστές, αλλά τις παλιές κασέτες ακόμα και όχι dvd.
Πιθανόν ο Αλκαράθ να έχει στο ματς τον παίκτη που θεωρώ ότι έλειψε όσο κανείς από την ομάδα εδώ και 1,5 μήνα. Όπως και να έχει ο Πουλίδο είναι ο παίκτης κλειδί που μπορεί ειδικά με Αλκαράθ στον πάγκο να αποτελέσει ένα δεύτερο προπονητή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Επιστρέφει και ο Αγκάνθο και μάλλον ήρθε η ώρα για το έκτο του γκολ…
Υ.Γ.1 Επιτέλους ο ΑΡΗΣ απέκτησε διοίκηση και μάλιστα που αποτελείται από ανθρώπους όπως ο Αβάνογλου και ο Σπυρίδων που μπορούν να βοηθήσουν ποικιλοτρόπως. Ήδη για τους… γνώστες από συγκεκριμένα γεγονότα την Τετάρτη ορισμένοι αντιλήφθηκαν πολλά. Δεν ξέρω τι μπορούν να πετύχουν αυτοί οι άνθρωποι. Ξέρω όμως ότι αποτέλεσαν πρόταση του Ερασιτέχνη και του ΔΣ της ΚΜΑ, επομένως του 63,5 % των μετόχων. Ξέρω επίσης ότι κανένας τους δεν μετείχε στις διοικήσεις από το 2004 ως το 2012 που εδώ και δυο εβδομάδες ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ. Ίσως για αυτό ορισμένοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιστρέψουν λοιδορώντας την συγκεκριμένη διοίκηση. Μήπως και καλύψουν τις βρωμιές τους ή καταφέρουν και γλιτώσουν την φυλακή εκμεταλλευόμενοι για μία ακόμα φορά τον ΑΡΗ.
Σήμερα όμως ΥΠΕΡ της συγκεκριμένης διοίκησης στάθηκαν με επιστολή τους οι βετεράνοι του ΑΡΗ. Θα τολμήσουν οι συκοφάντες να λοιδορήσουν και την ζωντανή ιστορία του συλλόγου; Ή μήπως ο Βένος, ο Κούης, ο Μπαλλής, ο Σπυρίδων, ο Ζίνδρος και τα υπόλοιπα μέλη των Βετεράνων δεν θέλουν την σωτηρία του ΑΡΗ; Θα επανέλθω…
Υ.Γ.2 Κύριε Μπουτάρη να τον χαίρεστε τον αντιδήμαρχό σας. Αν όμως ένας φίλαθλος του ΑΡΗ του πετούσε κανένα γιαούρτι όταν είχε το θράσος να ευχηθεί τον υποβιβασμό του ΑΡΗ, ενώ βρέθηκε σε σχολείο ως Αντιδήμαρχος, θα κάνατε λόγο για αλητείες. Πολύ σύντομα όλους εσάς ο κόσμος του ΑΡΗ θα σας δώσει τις κατάλληλες απαντήσεις. Βλέπω το έμαθαν και οι υφιστάμενοι το παραμύθι της μιας ομάδας στην πόλη. Απλά όσο και να σας στεναχωρεί αυτό το σενάριο μόνο ο ΑΡΗΣ θα μπορούσε να βρίσκεται μόνος στην Θεσσαλονίκη.
Υ.Γ.3 Ένας φίλος όλη μέρα τραγουδούσε: «Όσοι μιλούν για Β΄Εθνική…», έτσι ξεκινούσε. Πώς τελείωνε; Δεν μου είπε. Θα το τραγουδήσει όμως μου είπε, στο…. Δημαρχείο την Δευτέρα.
Υ.Γ.4  Με ρώτησε σήμερα ο Ζαγόρας στο Λίμπερο για τις ζέβρες. Τι μπορείς να περιμένεις όμως από μία… ΖΕΒΡΑ. Κοιτάει τις ασπρόμαυρες ρίγες της, λέει τις εξυπνάδες της και νομίζει ότι είναι και όμορφη. Μέχρι να βρει τον κατάλληλο ΚΑΒΑΛΑΡΗ οπότε βάζει και λίγο χρώμα στην ζωή της!
Υ.Γ.5 Κύριε Ιωαννίδη πολύ σωστά τα είπατε στον κ. Σαρρή για το άρθρο 99 που είναι ένας νόμος του κράτους και κανείς δεν μπορεί με μία… γνωμοδότηση να λέει ότι το δέχεται ή όχι. Μια που το πιάσατε το θέμα δεν ασχολείστε και με ορισμένες… περίεργες αποφάσεις της δευτεροβάθμιας  επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών που ορισμένοι καθιστούν τελεσίδικες και χωρίς να μπορεί να προσφύγει ο ΑΡΗΣ στο CAS γιατί αφορούν έλληνες παίκτες;
 Κι όλα αυτά ενώ είναι δικαίωμα κάθε ομάδας με βάση το άρθρο 53 του ΚΑΠ; Ή μάλλον να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας καλύτερα γιατί μιλάμε για υποθέσεις εκατομμυρίων ευρώ. Να γίνουν άρσεις απορρήτων τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, έρευνα εις βάθος και να γίνει γνωστή η αλήθεια και αν όντως ήταν σύμφωνα με το νόμο οι αποφάσεις, να αποδοθούν εντός των τειχών οι ευθύνες.
 Γιατί όμως κάποιοι φοβούνται το CAS; Παρεμπιπτόντως δεν πρέπει να ελεγχθούν όσοι αποφάσισαν υπέρ του Κάμπορα (πάλι η δευτεροβάθμια της ΕΠΟ ενδεχομένως με άλλη σύνθεση) για 250.000 που όπως αποδείχθηκε στο CASο παίκτης τα είχε πληρωθεί ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Δεν πρέπει να ελεγχθούν για αυτή την… λάθος απόφαση; Αν όλα ήταν νομικώς ορθά, να το μάθουμε. Να μάθουμε όμως όλοι που έγινε το λάθος. Κι αυτό και άλλα πολλά. Με τις επιτροπές που μοίραζαν λεφτά για τροφεία σε Κατίδη, Αγτζίδη; Έμαθα ασχολήθηκε και η Λίγκα σήμερα. Για να δούμε. Θα επανέλθω...
 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: