Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Το παιδί-θαύμα που απειλεί τον Μπολτ!! (video)

Το παιδί-θαύμα που απειλεί τον Μπολτ! (video)
Ένας 12χρονος από την Αυστραλία είναι το παιδί-θαύμα που… απειλεί –ίσως όχι άμεσα- τα ρεκόρ του Γιουσέιν Μπολτ.

Για πολλούς –ειδικούς και μη- ο Γιουσέιν Μπολτ είναι ένας αθλητής είτε από άλλον πλανήτη, είτε μιας άλλης μελλοντικής εποχής. Οι επιδόσεις του Τζαμαϊκανού σπρίντερ είναι για τους περισσότερους συναθλητές του πιο απρόσιτες και από την πιο επικίνδυνη βουνοκορφή (ή σνομπ γυναίκα), με αποτέλεσμα να θεωρείται απίθανο να καταφέρει κάποιος να τις πλησιάσει.

Αν και η ηλικία του Μπολτ είναι τέτοια που να αποτελεί σχεδόν εγγύηση πως θα δούμε και άλλα θαύματα από αυτόν στο μέλλον, είναι ένας άλλος σπρίντερ που τρελαίνει κόσμο τις τελευταίες μέρες και με τις επιδόσεις του δείχνει πως ίσως μια μέρα καταφέρει να αμφισβητήσει τα σκήπτρα από τον κορυφαίο των κορυφαίων.

Ο Τζέιμς Γκάλοχερ είναι μαθητής δημοτικού στη Νέα Νότια Ουαλία της μακρινής Αυστραλίας, αλλά ήδη έχει κάνει τον κόσμο να ασχολείται με την πάρτη του. Ο λόγος; Μα φυσικά το παρακάτω βίντεο στο οποίο όντας ο τελευταίος δρομέας για το σχολείο του σε σκυταλοδρομία καταφέρνει να καλύψει μια διαφορά 2 ολόκληρων δευτερολέπτων ή 20 μέτρων αν προτιμάτε και να κερδίσει μια χαμένη από χέρι κούρσα.





πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: