Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΕΚ δεν θα κινδυνεύσει!!

Πώς νιώθουν ο Κώστας Κετσετζόγλου και πολλοί ΑΕΚτζήδες ακούγοντας διοικητικό στέλεχος να ισχυρίζεται πως η ΑΕΚ δεν θα κινδυνεύσει; Αυτή η απάντηση και άλλες πολλές στο μπλογκ του στον σκύλο...
Ήμουν σκασμένος από χθες το βράδυ όπως φαντάζομαι όλοι οι Ενωσίτες. Μέχρι σήμερα το πρωί όμως. Μετά τα πράγματα μπήκαν στην θέση τους. Χάρη στην ραδιοφωνική παρέμβαση του αντιπροέδρου Ηλία Μπρουσιανού, καλού ανθρώπου και συμπαθή που στην Κομοτηνή έζησε το όνειρο να είναι μια ΑΕΚ... μόνος του. Η δήλωση του μας γέμισε σιγουριά. Την αναδημοσιεύω για όσους την έχασαν: «Εμείς πιστεύουμε στην ομάδα. Η ΑΕΚ δεν πρόκειται να κινδυνεύσει».
Όλα τα λεφτά είναι η λεπτομέρεια. Όχι θα σωθεί. Δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Δηλαδή η ΑΕΚ αυτή την στιγμή σύμφωνα με τον Ηλία δεν κινδυνεύει. Ούτε τώρα κινδυνεύει, ούτε πρόκειται. Κακώς λοιπόν εγώ ο μαλάκας κι άλλοι σαν κι εμένα πιστεύουμε πως η ΑΕΚ που είναι μόνη στην τελευταία θέση κινδυνεύει. ΟΧΙ. Δεν κινδυνεύει και δεν πρόκειται... Ελπίζω να το διάβασαν κι ο Λίνεν με τους παίκτες. Για να μην έχουν άγχος τα παιδιά. Όσο να ΄ναι βαραίνουν τα πόδια όταν ξέρεις πως έχεις στις πλάτες σου το βάρος της ΑΕΚ που πρώτη φορά στην ιστορία της είναι σε αυτή την θέση. Μετά την δήλωση Μπρουσιανού θα μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Όταν η ίδια η διοίκηση τους λέει όχι απλά πως δεν κινδυνεύει η ομάδα τους αλλά και δεν πρόκειται να κινδυνεύσει ποτέ, τότε δεν έχουν κανένα λόγο να διαφωνούν.
Επίσης σίγουρα θα ικανοποιήθηκαν με το μεγαλείο της δήλωσης και ο Ζαχαριάδης, οι επόπτες του αλλά και οι διαιτητές του μέλλοντος. Κανείς δεν θα κατηγορηθεί πως μεθοδεύει κατόπιν… χοντρής εντολής τον υποβιβασμό και αφανισμό της ΑΕΚ. Όχι. Η ΑΕΚ, κύριοι, ό,τι κι αν λέτε δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Τελεία και παύλα. Ηλία Μπρουσιανός.
Κι αφού μας έφυγε το άγχος της… παραμονής να περάσουμε στο παιχνίδι. Η χειρότερη φετινή ΑΕΚ, δηλαδή η χειρότερη ΑΕΚ της χειρότερης περιόδου της ιστορίας της, προσπαθείστε να συλλάβετε το μέγεθος της… μικρότητας της χθες, έχασε στην Κομοτηνή από τον Ζαχαριάδη και τους επόπτες του. Δεν θέλω, όμως, δεν με νοιάζει κιόλας να υποτιμήσω την προσπάθεια των παικτών του Πανθρακικού αλλά παρότι ήταν ξεκάθαρο πως ήθελαν την νίκη περισσότερο από τους παίκτες της ΑΕΚ, που θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτό, εκτός αν ο Μπρουσιανός τους είχε πει κατ΄ ιδίαν πριν τον αγώνα ότι δεν πρόκειται να κινδυνεύσουν, η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήρθε άσος επειδή ο διαιτητής και οι επόπτες φώναζαν από μακριά πως γούσταραν τον άσο.
Τα οφσάιντ που άφησαν στον Πανθρακικό είναι θέμα γραμμής και δεν αμφισβητούνται, εκτός αν φοράς περούκα και είσαι υπάλληλος από την ημέρα που γεννήθηκες και μέχρι να πεθάνεις ή… παρατηρητής σε υπηρεσία. Το πέναλτι του Παυλή δεν ξέρω αν ήταν ή δεν ήταν, αφού έτσι λένε και πολλοί ΑΕΚτζήδες συνηθισμένοι χρόνια στην τέχνη της… αυτοτιμωρίας, αλλά όποιος θέλει να βγάλει ένα αντρίκειο συμπέρασμα τον καλώ να δει το πρώτο από τα δύο πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ΑΕΚ στο παιχνίδι της Κρήτης με τον ΟΦΗ. Εκείνο το πέναλτι δόθηκε πριν ο παίκτης… πέσει, το άλλο πάνω στον Παυλή έγινε κίτρινη κάρτα για θέατρο. Δείτε το και μετά τα λέμε.
Όλα αυτά θα μπορούσα να τα θεωρήσω ακόμη και ανθρώπινα λάθη γιατί εμείς οι ΑΕΚτζήδες το έχουμε να είμαστε και λίγο… αγαθοί για να μην πω τίποτα χειρότερο. Το όργιο σφυριγμάτων των καθυστερήσεων όμως, που δεν θα αναλυθούν σε καμία εκπομπή και δεν θα αναφερθούν καν στην περιγραφή του αγώνα είναι η μεγαλύτερη απόδειξη για τις προθέσεις του Ζαχαριάδη. Κατά τα άλλα, κάποιοι ηλίθιοι που δυστυχώς εκπροσωπούν και την ΑΕΚ, πιστεύουν ότι θα σώσει την ομάδα, και τους… ίδιους, το αόρατο χέρι που θέλει την ΑΕΚ στην Α΄ Εθνική. Άιντε ηλίθιοι. Να κλείσω όμως γλυκά και αισιόδοξα. Η ΑΕΚ δεν θα… κινδυνεύσει.


πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: