Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε μάθημα απ' τον Άρη!

Ο Γιώργος Μίνος γράφει για το ηχηρό καμπανάκι που έκρουσε η ήττα του ΠΑΟΚ από την Καλλιθέα στο Κύπελλο και καταγράφει τις συνέπειες που μπορεί να έχει για τον Δικέφαλο σε πρωτάθλημα και μεταγραφικό σχεδιασμό.
Το πάθημα του συμπολίτη Άρη (που έχει αποκλειστεί από την Καλλιθέα στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου) δεν έγινε μάθημα για τον ΠΑΟΚ που ηττήθηκε στο Ελ Πάσο από την ίδια ομάδα για την ίδια διοργάνωση! Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη παρασύρθηκαν από το γεγονός ότι ο αντίπαλός τους αγωνίζεται στη Β' Εθνική και δεν επέδειξαν την εξυπνάδα και τον ζήλο που έπρεπε για να καθαρίσουν το ματς. Δεν κατάλαβαν ότι οι αγώνες του Κυπέλλου είναι πολύ διαφορετικοί από αυτούς της Super League μιας και οι εκπλήξεις είναι συχνότερες.
Το θετικό είναι ότι θα υπάρξει η ρεβάνς της Τούμπας, όπου ο Δικέφαλος μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.
Το κακό, όμως, είναι διπλό για τον ΠΑΟΚ! Η ήττα είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα ενόψει του δύσκολου αγώνα με τον Ατρόμητο. Κατά δεύτερον ο Δικέφαλος δεν θα έχει στη διάθεσή του στο ματς της 17ης αγωνιστικής ακόμα έναν κεντρικό αμυντικό, τον Βιβιάν που αποβλήθηκε (απουσιάζει ο Κουμαλό). Προφανώς ο Γιώργος Δώνης θα προκρίνει τη λύση Κατσουράνη στα στόπερ.
Η ήττα αυτή είναι ένα ταρακούνημα για τον ΠΑΟΚ και ίσως συντελέσει έτσι ώστε ο Τσιστιακόφ αναθεωρήσει κάποια πράγματα για το υπάρχον υλικό στην ομάδα επισπευθούν οι μεταγραφικές κινήσεις. Το καμπανάκι χτύπησε δυνατά στο Ελ Πάσο και δεν αποκλείεται ο Σαββίδης να κάνει τις δικές του παρατηρήσεις σε ορισμένα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: