Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Πεδουλάκης: «Δεν είχαμε ενέργεια»

Τα συνεχόμενα παιχνίδια αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να χάνει αρκετή ενέργεια, όπως δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά τη νίκη (67-59) επί του Κολοσσού.

Πεδουλάκης: «Δεν είχαμε ενέργεια»
Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Κολοσσό Ρόδου και σε αυτό έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα συνεχόμενα παιχνίδια, σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη. Ο «Άρτζι» τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε την απαιτούμενη ενέργεια, με αποτέλεσμα να μη λειτουργήσει σωστά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

«Ο Κολοσσός έβαλε τα παιδιά μας να σκεφτούν με κοντά σχήματα. Εμείς θεωρώ ότι δεν είχαμε ενέργεια με τα συνεχόμενα παιχνίδια, κι αυτό αποτυπώνεται στα ριμπάουντ, σ’ έναν τομέα που είμαστε γενικά πολύ καλοί. Ουσιαστικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος, όταν αποφασίσαμε να κάνουμε τις αλλαγές με τα κοντά σχήματα και ο Κολοσσός κόλλησε στο σκορ. Δεν λειτουργήσαμε καλά στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Το παιχνίδι αυτό θα μας βοηθήσει στη συνέχεια να γίνουμε καλύτεροι. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Βασίλη και στον Κολοσσό», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από την πλευρά του, ο Τζέισον Καπόνο είπε: «Ξέραμε ότι το παιχνίδι θα ήταν δύσκολο, λόγω και της αλλαγής προπονητή στον Κολοσσό αλλά και τους τραυματισμούς του. Δεν ξέραμε τι ακριβώς θα αντιμετωπίσουμε και είχαμε προβλήματα με τα ύψη. Πολλές φορές περιφερειακοί παίκτες έπαιζαν μέσα στη ρακέτα. Αυτό μας αποσυντόνισε αρκετά. Ο Κολοσσός έπαιξε με διάθεσή και ένταση. Εμείς πήραμε σε κάποιες στιγμές τα ριμπάουντ και κάναμε αιφνιδιασμούς. Πετύχαμε κάποια κρίσιμα τρίποντα και στο τέλος πήραμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: