Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Πολιόρκησαν το μπουθ του Ατρομήτου!

Επίθεση με ύβρεις και αντικείμενα δέχθηκε η διοίκηση του Ατρομήτου κατά την αποχώρησή της από μπουθ του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.

Πολιόρκησαν το μπουθ του Ατρομήτου
Ένταση σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα του Πανιωνίου με τον Ατρόμητο γύρω από το μπουθ όπου φιλοξενούνταν τα μέλη της διοίκησης των Περιστεριωτών.

Όταν ο Γιώργος Σπανός, συνοδευόμενος από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και τον Δήμαρχο Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, αποχώρησαν από το θεωρείο δέχθηκαν πλήθος αντικειμένων από περίπου 20 οπαδούς που είχαν συγκεντρωθεί, με αποτέλεσμα ν' αναγκαστούν να επιστρέψουν μέσα.

Εκεί έμειναν, δε, για τα επόμενα 20 λεπτά περίπου, πριν η επέμβαση των ΜΑΤ κατευνάσει τα πνεύματα, αδειάσει την εξέδρα και τους επιτρέψει ν’ αποχωρήσουν με ασφάλεια.

Ενώ από τον Ατρόμητο πάντως, δεν είχαν παράπονα από τη φιλοξενία του Πανιωνίου (η διοίκηση των γηπεδούχων έκανε ό,τι μπορούσε για να εκτονωθεί η κατάσταση γύρω από το μπουθ) το ίδιο δεν ισχύει για τον διαιτητή Μάνταλο.

Κι αυτό διότι ο Γιώργος Σπανός τον συνάντησε στ’ αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκε λέγοντάς του χαρακτηριστικά «εγώ μπορεί να φύγω από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φέρεσαι έτσι στον Ατρόμητο».

Ο Μάνταλος, από την πλευρά του, έγραψε το συγκεκριμένο περιστατικό στο φύλλο αγώνα, ενώ ανέφερε εκεί και φραστική επίθεση που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε και από τον βοηθό του Νίκου Αναστόπουλου, Ανδρέα Σκέντζο.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: