Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Γιώργος Μύρτσος -Να του ανανεώσουν και το βιβλιάριο του ΙΚΑ!

Ο Γιώργος Μύρτσος γράφει στον sportdog για τον Φιγκερόα και άλλα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ποιος είναι το πουλέν του και τι λέει για την αποβολή του Σαλπιγγίδη;
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αβραάμ, που τον θεωρώ πουλέν μου. Δεν τον ξέρω προσωπικά, ούτε μία φορά δεν έχουμε χαιρετηθεί. Αλλά τον γούσταρα από την εποχή που ήταν στον Άρη και τον πίστευα. Δεν με εξέπληξε ότι έβαλε δύο γκολ εναντίον της ΑΕΚ. Στα στημένα κατεβαίνει, ψάχνει το γκολ. Αλλά το ευχάριστο είναι ότι επανήλθε. Κάτι που δεν χαροποίησε μόνο τους οπαδούς του Ολυμπιακού, αλλά και τους φίλους της Εθνικής ομάδας.
Πώς έγινε ήρωας ο Φιγκερόα;
Ένας παίκτης που παίζει 12,5 λεπτά, απορώ πώς έγινε ήρωας. Ήρθε σακάτης και έβαλε ένα γκολ με πέναλτι. Και, ξαφνικά, διαβάζουμε πως θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Αλλά ας του ανανεώσουν και το βιβλιάριο του ΙΚΑ μαζί με το συμβόλαιο, για να πηγαίνει μέσω ΕΟΠΠΥ για εξετάσεις. Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν έχουν και λεφτά στον Παναθηναϊκό.
Πισωγύρισμα για τον Άρη ο Σούλης
Θεωρώ μεγάλο πισωγύρισμα για την ιστορία του Άρη, που είναι μία ιστορική ομάδα και έχουν περάσει τεράστιοι παίκτες και προπονητές, επιεικώς απαράδεκτο να έχει τον Σούλη προπονητή. Σταματώ εδώ χωρίς σχόλια. Θα υπάρξουν και οι άσχετοι που θα πούνε ότι ο Σούλης άλλαξε την ψυχολογία της ομάδας, ότι οι παίκτες γύριζαν πίσω και πρέσαραν και τέτοια. Είναι επιεικώς απαράδεκτο να κάθεται ο Σούλης στον πάγκο του Άρη. Σε ομάδες στη Β΄ και Γ΄ μπορεί να καθίσει στον πάγκο τους, αλλά όχι στον Άρη.
Θέλει να δει τη μούντζα ο διαιτητής;
Η αποβολή του Σαλπιγγίδη δίνεται, αν θέλει να δει τη μούντζα ο διαιτητής. Όταν δεν θέλουν να την δούνε, κάνουν πως δεν βλέπουν και γυρίζουν από την άλλη. Επιλεκτικά βλέπουν κάποια πράγματα, ανάλογα τη φανέλα που φοράς. Αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι κόκκινη. Το θέμα, όμως, είναι να τις βλέπουν όλες τις μούντζες.
Ποιος το περίμενε από τον Αστέρα;
Με το δίκιο του ο Τσιώλης να πανηγυρίζει στην Τρίπολη. Ποιος περίμενε τον Αστέρα να είναι δεύτερος πάνω από τον ΠΑΟΚ και να διεκδικεί το Κύπελλο και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ; Μία ομάδα, μάλιστα, που πριν από δύο χρόνια έπεσε κατηγορία και όλοι γνωρίζουμε πώς έμεινε στη Σούπερ Λίγκα. Φυσιολογικό λοιπόν να το πανηγυρίζουν στην Τρίπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: