Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Έλειψε στην «Μπάρτσα» ο Τσάβι!

Ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται η επιστροφή του Τσάβι στο αυριανό ματς της Μπαρτσελόνα με την Μίλαν. Το 90% του παιχνιδιού των Καταλανών επηρεάζει με την παρουσία του ο Ισπανός χαφ.

Έλειψε στην «Μπάρτσα» ο Τσάβι
Ευχάριστα ήταν τα νέα στη χθεσινή προπόνηση της Μπαρτσελόνα όσον αφορά την κατάσταση του Τσάβι εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την Μίλαν, στον επαναληπτικό του 2-0 στο «Σαν Σίρο».

Ο διεθνής μέσος προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους παίκτες των Καταλανών και δηλώνει «παρών» να βοηθήσει την ομάδα του σε αυτό το παιχνίδι.

Ο 33χρονος παίκτης θα ηγηθεί των προσπαθειών των «μπλαουγκράνα» να ανατρέψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα του πρώτου ματς και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League.

Με την επιστροφή του Τσάβι αναμένεται να επιστρέψει και η κατοχή της μπάλας στα πόδια της «Μπάρτσα», κάτι που ήταν εμφανές πως έλειψε στις προηγούμενες αναμετρήσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Ισπανός χαφ επηρεάζει κατά 90% το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και για αυτό τον λόγο θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή του.

Ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη το ’11 έχει παίξει σε έξι αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωσης (έχοντας συνολικό χρόνο συμμετοχής 531 λεπτά) και έχει προσπαθήσει να πασάρει 838 και οι 757 από αυτές ήταν επιτυχής. Μάλιστα, έχει μοιράσει δύο ασίστ στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν.

Εν τω μεταξύ, αν ο Τσάβι παίξει στο αυριανό παιχνίδι, τότε θα «πιάσει» τον κολλητό του, Ίκερ Κασίγιας, στην τρίτη θέση των συμμετοχών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πλέον πάνω από τους δύο Ισπανούς βρίσκονται ο Ράιαν Γκιγκς (της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ) με 134 συμμετοχές και ο Ραούλ Γκονζάλεθ, ο οποίος έχει παίξει στο Champions League με Ρεάλ Μαδρίτης και Σάλκε.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: