Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Χάγκαν: «Βήμα- βήμα “χτίζουμε” της ακαδημίες του Ηρακλή»

Ο Εμπενίζερ Χάγκαν, υπεύθυνος ακαδημιών του Ηρακλή, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στη Σέντρα» του «Αθλητικού Metropolis», όπου αναφέρθηκε στις ακαδημίες του «Γηραιού», στο τουρνουά ακαδημιών που οργανώνει ο Ηρακλής αλλά και στην πρώτη ομάδα των «κυανόλευκων» και το στόχο της ανόδου.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

Για το τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής:
«Είναι μια προσπάθεια που κάνουμε για να προωθήσουμε τις ακαδημίες του Ηρακλή. Συνεργαζόμαστε με μια εταιρία και διοργανώνουμε ένα τουρνουά για να δούμε αν κάποια παιδιά μπορούν να παίξουν στον Ηρακλή. Θα έρθουν καλές ομάδες και αυτό είναι καλό για τα παιδιά. Έχουμε μιλήσει με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ άλλα και με άλλες ομάδες τις Σουπερ Λίγκα. Περιμένουμε να μας απαντήσουν».

Για τον αριθμό των παιδιών που είναι στις ακαδημίες του Ηρακλή:
«Υπάρχουν μαζί με τη δεύτερη ομάδα, 200 παιδιά. Για τον Ηρακλή είναι λίγοι αλλά μην ξεχνάμε πως πέρσι τέτοια εποχή ήταν μόνο 80 παιδιά. Θέλουμε να κάνουμε βήματα μπροστά και αυτό είναι ένα βήμα. Ελπίζουμε κάθε χρόνο να προχωράμε για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Για τη μεγάλη ομάδα του Ηρακλή:
«Πιστεύω πως μπορεί να καταφέρει το στόχο που έχει βάλει, έστω και με δυσκολία. Είναι κοντά στην κορυφή και πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Ο πρόεδρος και οι άνθρωποι της διοίκησης κάνουν μεγάλη προσπάθεια».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: