Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Και τώρα η Σιένα!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση κόντρα στη Σιένα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του TOP 16 της Ευρωλίγκας.

Και τώρα η Σιένα
Το σαββατοκύριακο πέρασε ωραία και ευχάριστα, λόγω του All Star Game, ωστόσο άπαντες πλέον στον Ολυμπιακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σιένα, όπου σε περίπτωση νίκης (με τρεις πόντους και πάνω) θα έχει γίνει ένα πολύ σημαντικό βήμα για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στον έκτο όμιλο.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας πάτησαν το παρκέ του ΣΕΦ τη Δευτέρα (11/3), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, καθώς χωρίς προβλήματα έβγαλαν όλο το πρόγραμμα και οι Γκιόργκι Σερμαντίνι και Στράτος Περπέρογλου, οι οποίοι το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρήθηκαν από ίωση. Μοναδικός που δεν κατάφερε να βγάλει όλο το μέρος της προπόνησης ήταν ο Γιώργος Γεωργάκης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν αύριο (12/3) την τελευταία Εν Ελλάδι προπόνηση, με την αναχώρηση της αποστολής για την Ιταλία, να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης (13/3).


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: