Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Η αυτοθυσία μάς έδωσε τη νίκη»

Η Μπολόνια αξίζει συγχαρητηρίων για τη νίκη της με 1-0 μέσα στο Σαν Σίρο επί της Ίντερ, σύμφωνα με τον προπονητή της, Στέφανο Πιόλι, ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος μετά τη λήξη του ματς.

«Η αυτοθυσία μάς έδωσε τη νίκη»
Προερχόταν από δύο συνεχόμενες νίκες και ήλπιζε πως το καλό θα… τριτώσει, αν και απέναντί της βρισκόταν η Ίντερ. Η Μπολόνια, παίζοντας ψυχωμένα και έξυπνα, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση και των «νερατζούρι» μέσα στο Σαν Σίρο, κάνοντας ευτυχισμένο τον προπονητή της, Στέφανο Πιόλι, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

«Η Μπολόνια αξίζει συγχαρητηρίων, γιατί πέτυχε μια σπουδαία, αλλά και δίκαιη νίκη. Η σκληρή και συνεπής δουλειά των ποδοσφαιριστών μου αποδίδει καρπούς. Καταφέραμε να διδαχθούμε από τις ήττες μας και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, παίρνοντας το απόλυτο των βαθμών. Τώρα έχουμε συνειδητοποιήσει τις πραγματικές μας δυνατότητας και η πορεία μας θα είναι ακόμα καλύτερη ως το τέλος της χρονιάς», τόνισε ο προπονητής της Μπολόνια.

Αναφορικά με το παιχνίδι, ο Πιόλι στάθηκε στην αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του. «Όλοι τους αξίζουν πολλά μπράβο, γιατί έπαιξαν με αυτοθυσία. Βοήθησαν ο ένας τον άλλον, κάλυψαν τους χώρους και έκαναν ένα έξυπνο παιχνίδι, απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Στην επίθεση έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες και ξέραμε πως, αν αμυνόμασταν σωστά, κάποια στιγμή θα καταφέρναμε να πετύχουμε γκολ. Κάτι που έγινε και μας έδωσε αυτή τη σπουδαία νίκη», είπε χαρακτηριστικά.

Απομένουν 10 αγώνες μέχρι το τέλος του Καμπιονάτο. Στόχος του Πιόλι είναι να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική ως την τελευταία αγωνιστική. «Για πολύ καιρό βρισκόμαστε κάτω από το… νερό και δεν αναπνέαμε. Τώρα που είμαστε ψηλά, θέλουμε να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, χωρίς να θέτουμε όρια ή στόχους. Η Μπολόνια πρέπει να συνεχίσει έτσι και να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση μπορεί», σημείωσε ο Στέφανο Πιόλι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: