Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αν μη τι άλλο είναι ξύπνιος!

Ο Κώστας Νικολακόπουλος (περι)γράφει στο sport-fm.gr τις εντυπώσεις του για το Μίτσελ, όπως τον είδε χθες στη Νόβα.

Αν μη τι άλλο είναι ξύπνιος

*** Ο Μίτσελ δεν κολάκεψε μόνο το Βαλβέρδε, αλλά εκφράστηκε εγκωμιαστικά και για το Ζαρντίμ, κάτι που σπανίως κάνουν οι προπονητές για προκατόχους τους.

*** Έβγαλε μία εικόνα προπονητή που δεν ήρθε από την Ισπανία, με τουπέ. Ίσα ίσα παραδέχθηκε ότι κάθεται και βλέπει κάθε Σαββατοκύριακο τα πέντε έξι από τα οκτώ παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, δείχνοντας ενήμερος από το Γιαννιώτα του Άρη, μέχρι τον Γουναρίδη του ΟΦΗ.

*** Δεν βγήκε να πει ότι αυτός θα φτιάξει τον Ολυμπιακό της Ευρώπης-υπενθύμισε ότι ο Ολυμπιακός τουλάχιστον την τελευταία διετία ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*** Όχι απλά αρνήθηκε ότι σκέφτεται κάποια στιγμή τον εαυτό του ως προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά δήλωσε κατηγορηματικά ευγνώμων προς τον Ολυμπιακό για την ευκαιρία που του δίνει να είναι προπονητής του.

*** Ήταν κάθετος ότι βάση του Ολυμπιακού πρέπει να είναι οι Έλληνες παίκτες του, μνημονεύοντας τους Αβραάμ, Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα, Βλαχοδήμο, ενώ λίγο αργότερα είπε για τον Παπάζογλου ότι ο ίδιος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του με την απόδοσή του.

*** Απέφυγε ευγενικά να πει ποιοι θα φύγουν το καλοκαίρι, παρότι είναι ηλίου φαεινότερο τα ονόματα, εξηγώντας ότι από θέμα σεβασμού πρέπει να το μάθουν αυτοί πρώτα.

*** Απέκρουσε τις συνεχείς ερωτήσεις για τα χαφ που πρέπει να πάρει ο Ολυμπιακός, «υπερασπιζόμενος» τους χαφ που ήδη έχει η ομάδα, ενώ δεν ξέχασε και τους Τάτο, Ντε Βινσέντι.

*** Χαρακτήρισε πολύ σημαντικό παίκτη τον Αμπντούν, αλλά και «επαναστάτη» μέσα στο γήπεδο, δηλαδή απρόβλεπτο κι ικανό να αλλάξει το ρυθμό όλης της ομάδας.

*** Ξεκαθάρισε ότι δεν έχει διάθεση να ζητήσει μεταγραφές επί μεταγραφών το καλοκαίρι κι ότι προέχει γι΄ αυτόν το υπάρχον υλικό.

*** Ακόμη και το χιούμορ του ήταν καλό και μας έκανε π.χ. να χαμογελάσουμε, λέγοντας, «κόσμος θα έρθει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Ελπίζω να μην έρθει και προπονητής καινούργιος».

*** Αν μη τι άλλο φίλοι μου, ο Μίτσελ είναι ένας ξύπνιος άνθρωπος. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό προσόν ενός προπονητή…


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: