Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σερ Άλεξ: «Σταθήκαμε τυχεροί»

Την ανωτερότητα της Τσέλσι παραδέχτηκε μετά το τέλος του ημιτελικού του Κυπέλλου Αγγλίας ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τονίζοντας πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στάθηκε τυχερή.

Σερ Άλεξ: «Σταθήκαμε τυχεροί»
Από όλους χαρακτηρίστηκε ως πρόωρος τελικός. Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι έμοιαζε να… τελειώνει από πολύ νωρίς, αφού οι παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον προηγήθηκαν με 2-0, δείχνοντας πως «καθαρίζουν» την υπόθεση πρόκριση. Η Τσέλσι, ωστόσο, κατάφερε να ισοφαρίσει και να αποκτήσει το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση σε δεύτερο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί στην έδρα της.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον παραδέχτηκε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στους «Μπλε». «Σήμερα σταθήκαμε τυχεροί. Για μεγάλα διαστήματα αναγκαστήκαμε να τρέχουμε γύρω από τους παίκτες της Τσέλσι χωρίς αποτέλεσμα. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν πολύ καλύτερα από εμάς. Αν και βρεθήκαμε να προηγούμαστε με δύο γκολ διαφορά, εκτιμώ πως είναι επιτυχία μας που το ματς έληξε ισόπαλο», είπε με ειλικρίνεια ο προπονητής της Γιουνάιτεντ.

Η απόδοση των παικτών του επηρεάστηκε από την αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη Τρίτη, όπως εκτίμησε ο Σκοτσέζος προπονητής. «Τα παιδιά αισθάνονταν κουρασμένα από την υπερπροσπάθεια της περασμένης Τρίτης, όταν αντιμετώπισαν μια σπουδαία ομάδα. Για αυτό το λόγο δεν μπορώ να έχω πολλά παράπονα από τη σημερινή εμφάνισή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον επαναληπτικό του Στάμφορντ Μπριτζ, ο Φέργκιουσον έδειξε αισιόδοξος. «Από τη στιγμή που δεν έχουμε άλλες υποχρεώσεις, εκτός του πρωταθλήματος και του κυπέλλου, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να προετοιμαστούμε πολύ καλά και να παρουσιαστούμε δυνατότεροι στον επαναληπτικό. Είμαι αισιόδοξος πως θα κάνουμε ένα καλύτερο παιχνίδι και θα διεκδικήσουμε την πρόκρισή μας, συνεχίζοντας την πορεία μας ως τον τελικό», σημείωσε με σιγουριά ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: