Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Συνεχίζεται η ανακύκλωση προπονητών στην Παλέρμο!

Ο Τζουζέπε Σανίνο θα είναι ο προπονητής που θα προσπαθήσει να κρατήσει την Παλέρμο στη Serie A, μετά τη νέα απόλυση του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι από τον Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι.

Συνεχίζεται η ανακύκλωση προπονητών στην Παλέρμο
Στην αρχή της χρονιάς ο πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, είχε τονίσει πως πρόθεσή του είναι να… σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ και να μην απολύσει κανέναν προπονητή κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ίσως ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος δεν είχε υπολογίσει την αρνητική πορεία της ομάδας του, η οποία μετά από 28 αγωνιστικές, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Κάτι που τον οδήγησε στο να κάνει ένα άλλο ρεκόρ. Αυτό των συνεχόμενων αλλαγών, αφού μετά την ήττα της τελευταίας αγωνιστικής, απέλυσε για δεύτερη φορά μέσα στην ίδια χρονιά τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι.

Στη θέση του Γκασπερίνι προσελήφθη ο Τζουζέπε Σανίνο, ο οποίος ήταν τεχνικός της Παλέρμο στις 3 πρώτες αγωνιστικές του Καμπιονάτο. Ο ένας βαθμός που είχε πάρει στα ματς εκείνα, του κόστισαν τη θέση στον πάγκο των Σικελών.

Αυτό που κάνει εντύπωση, πάντως, είναι η… ανακύκλωση προπονητών από τη μεριά του Τζαμπαρίνι, ο οποίος προτιμά να επαναφέρει στη θέση τους εκείνους τους οποίους είχε απολύσει λίγο καιρό πριν. Το έκανε με τον Γκασπερίνι, το επανέλαβε με τον Σανίνο. Ίσως με αυτό τον τρόπο γλυτώνει κάποια χρήματα, αφού οι συγκεκριμένοι προπονητές δεσμεύονταν με συμβόλαιο με το σύλλογο και εισέπρατταν κανονικά το μισθό τους.

Να δούμε αν ο Τζουζέπε Σανίνο αντέξει για τους 10 αγώνες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Καμπιονάτο. Ήδη τα γραφεία στοιχημάτων της Ιταλίας έχουν αρχίσει να δέχονται στοιχήματα για το πότε θα απολυθεί και αυτός.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: