Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Τέλος ο ΜακΝτέρμοτ!

Παρελθόν από τον πάγκο της Ρέντινγκ αποτελεί ο Μπράιν ΜακΝτέρμποτ, λόγω των κακών αποτελεσμάτων της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Τέλος ο ΜακΝτέρμοτ
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ρέντινγκ, αποτελεί ο Μπράιαν ΜακΝτέρμοτ. Το αρνητικό σερί που «τρέχει» η ομάδα με τέσσερις ήττες,δείχνοντας αδυναμία να σηκώσει κεφάλι για να διεκδικήσει τη σωτηρία της, οδήγησε τη διοίκηση των «royals» στην απόλυση του Άγγλου τεχνικού.

Ο 51χρονος τεχνικός, συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Άντον Ζιγκάρεβιτς, ο οποίος θεωρούσε πως η ομάδα χρειαζόταν ένα σοκ.

Αυτό, αφορούσε την αλλαγή προσώπου στην τεχνική ηγεσία και με «πάτημα» στο αρνητικό σερί της Ρέντινγκ στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ, οι δύο πλευρές χώρισαν τους δρόμους τους.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μπράιαν για το έργο και την προσφορά του από τον Δεκέμβριο του 2009, όταν και ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου μας. Είναι ο άνθρωπος υπό τις οδηγίες του οποίου την περσινή σεζόν κερδίσαμε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία για δεύτερη φορά στην ιστορία μας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον ΜακΝτέρμοτ.

Η αναζήτηση του διαδόχου του θα ξεκινήσει άμεσα και επιθυμία των διοικούντων τους «royals», όπως τονίζεται, είναι η όσο το δυνατόν πιο άμεση πρόσληψη του νέου τεχνικού.

Ο ΜακΝτέρμοτ, έγινε ο τέταρτος προπονητής ομάδας Πρέμιερ Λιγκ που οδηγείται στην πόρτα της εξόδου μετά τους Ντι Ματέο (Τσέλσι), Άντκινς (Σαουθάμπτον) και Χιουζ (ΚΠΡ), ενώ είναι μόλις ο δεύτερος που αποχωρεί από σύλλογο που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ το καλοκαίρι του 2012.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: