Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ακριβόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη μπορεί να σχεδιάζει μακροπρόθεσμα»

Ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ, Θανάσης Ακριβόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Μetropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην αιρετή διοίκηση του Ιβάν Σαββίδη και γενικότερα στις κινήσεις του νέου μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.


Για την έκτακτη γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου με θέμα την εκλογή νέας διοίκησης:

«Αυτό έχει να κάνει με την πρόθεση του μεγαλομετόχου να αναλάβει κανονικά τη διοίκηση και να σχεδιάσει όπως αυτός θέλει τα διοικητικά και τα αγωνιστικά της ομάδας. Οι διοικήσεις του πρωτοδικείου είχαν το μειονέκτημα ότι δεν μπορούσαν να σχεδιάσουν μακροπρόθεσμα, ενώ τώρα με την αιρετή διοίκηση θα μπορεί πιο άνετα να σχεδιάσει το αγωνιστικό μέλλον της ομάδας.

Όλα δείχνουν ότι μπήκε ένας άνθρωπος που σχεδιάζει σοβαρά. Όπως και οι κινήσεις που έκανε με τις μεταγραφές τον Γενάρη αλλά και αυτή η κίνηση τώρα με ικανοποιεί σαν ΠΑΟΚτσή. Αν ο ΠΑΟΚ σχεδιαστεί σωστά και χωρίς τον βραχνά των χρεών νομίζω ότι ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στην ιστορία του».

Για το γεγονός ότι σε δύσκολους καιρούς για τη χώρα ο Ιβάν Σαββίδης έχει βάλει ήδη 30 εκατ. ευρώ και αναμένεται να βάλει άλλα 15 για να εξοφλήσει τα χρέη του ΠΑΟΚ:

«Όλες του οι κινήσεις δείχνουν ότι πάμε για έναν ΠΑΟΚ πιο ψηλά απ΄ ότι ήταν. Ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη πήρε παίκτες που χρειαζόταν και η απόδειξη είναι ότι παίζουν. Η χθεσινή όμως εξέλιξη είναι καλύτερη απ? το να βάζει χρήματα, γιατί παίρνει την ομάδα πάνω του. Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλό».

Για το ότι αν σβήσουν τα χρέη του ΠΑΟΚ, ίσως να μην συγκρινόταν ούτε με την κατάκτηση τριών νταμπλ:

«Τα τρία συνεχόμενα νταμπλ δε λύνουν το πρόβλημα του ΠΑΟΚ, αυτό όμως το λύνει και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτή τη στιγμή φαίνεται ότι υπάρχουν άνθρωποι στην ομάδα που σχεδιάζουν σωστά».

Για τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν:

«Προφανώς άλλος θα είναι ο σχεδιασμός αν παίξουμε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και άλλος αν παίξουμε στο Ουέφα.

Είναι μεγάλο πάντως το κέρδος για την πόλη. Ένας στεναχωρημένος ΠΑΟΚ σημαίνει στεναχωρημένη Θεσσαλονίκη».

Για το πώς εισπράττουν στην Αθήνα το γεγονός ότι έχει μπει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ:

«Το χαίρεται πάρα πολύς κόσμος αυτό. Πολλοί φίλαθλοι Αθηναίοι ανεξαρτήτως ομάδας το χαίρονται. Δεν κάνει σε κανέναν καλό να είναι ένας Ολυμπιακός που βγαίνει με διαφορά πρώτος στο Πρωτάθλημα και δεν μπορεί να περάσει τη Λεβάντε. Μόνο ο ΠΑΟΚ κρατήθηκε ένα διάστημα κοντά, αλλά δεν μπόρεσε να τον ακολουθήσει στην κορυφή».

Για το πότε θα υπάρξει υγιής ανταγωνισμός στο Πρωτάθλημα:

«Αυτό θα αργήσει και δε μου φαίνεται ορατό στο μέλλον να διεκδικούν 3-4 ομάδες το Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι του χρόνου αν πάνε όλα καλά θα έχουμε μια μονομαχία Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα. Δεν είμαι αισιόδοξος για τις άλλες ομάδες. Στον ΠΑΟΚ βρέθηκε ένα άνθρωπος, όπως είχαν βρεθεί στο παρελθόν και για άλλες ομάδες, που θα του δώσει την ευκαιρία να διεκδικήσει τα πρωτεία στην Ελλάδα και να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Εγώ πιστεύω θα τον κοντράρουμε του χρόνου τον Ολυμπιακό».

Τέλος, αναφέρθηκε στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ αλλά και στο νέο γήπεδο:

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην υπάρχει βοήθεια και συμπαράσταση από τους φιλάθλους, είναι σημαντικοί για την ομάδα και είναι μέρος του θεάματος. Πρέπει να πέσουν λίγο οι τόνοι, τα επεισόδια, οι φασαρίες. Ο δυνατός ΠΑΟΚ δεν κάνει επεισόδια, ο αδύναμος κάνει επεισόδια.

Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται επιτέλους ένα γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα είναι το επόμενο βήμα του Σαββίδη. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κατακτήσουμε το Κύπελλο».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: