Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δέδας: «Να δείξουμε ήθος και χαρακτήρα όσοι βρεθούμε στο γήπεδο»

Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Δέδας, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε Για τη νίκη του στο διαγωνισμό των τριπόντων στο All Star Game αλλά και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Άρη.

Για τη νίκη του στο διαγωνισμό των τριπόντων στο All Star και αν το διασκέδασε:

«Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που συμμετέχω σε ένα All Star Game και πέρασα πολύ καλά. Είχα και παρέα τους συμπαίκτες μου από τον ΠΑΟΚ με τον προπονητή και σε συνδυασμό με τη νίκη μου ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.»
Για το πώς του φάνηκε η διοργάνωση:

«Ομολογώ πως δεν περίμενα να ήταν τόσο οργανωμένο και ο κόσμος να είναι τόσο πολύς. Το εγχείρημα στην Πάτρα όμως πέτυχε και με το παραπάνω Αν γίνεται κάθε φορά έτσι πρέπει να καθιερωθεί και να εξαπλωθεί και σε άλλες πόλεις που δεν έχουν ομάδες στην Α1 και ούτε τη δυνατότητα να βλέπουν από κοντά παίκτες όπως ο Διαμαντίδης και ο Σπανούλης.»

Για την σιγουριά που υπήρχε ότι θα ήταν αυτός ο νικητής στα τρίποντα:

«Δεν ξέρω, ίσως γιατί ο τρόπος που σουτάρω να ευνοεί σε τέτοιους διαγωνισμούς. Ήταν καλό που ήταν όλοι τόσο αισιόδοξοι για ?μένα και ευτυχώς τους δικαίωσα.»

Για το ντέρμπι που ακολουθεί στο πρωτάθλημα με τον Άρη:

«Έχουμε κάνει ήδη δύο προπονήσεις γι? αυτό το ματς. Είναι πολύ δύσκολο και κρίσιμο ματς. Αυτοί οι αγώνες ποτέ δεν είναι αδιάφορα σε όποια βαθμολογική θέση και να βρίσκεται η κάθε ομάδα. Τυχαίνει να είμαστε εμείς πιο πάνω στην βαθμολογία αλλά ο Άρης τους τελευταίους μήνες δείχνει να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι ένα ματς ισοδύναμων ομάδων και το περιμένουμε με ανυπομονησία. Ο κόσμος που θα είναι στο γήπεδο και θέλει να δει κανονικό μπάσκετ, δεν πρέπει να κάνει το πραγματικό που μπορεί να κοστίσει στην ομάδα. Όπως για παράδειγμα στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που ήταν ένα ντέρμπι, δεν δημιουργήθηκε το παραμικρό. Όσοι θα βρεθούμε στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ήθος και χαρακτήρα.»







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: