Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Δύσκολα αποδέχεσαι μια τέτοια ήττα»

Απογοητευμένος από την ήττα που υπέστη η ομάδα του από τη Λίβερπουλ με 3-2, ήταν ο προπονητής της Τότεναμ, Αντρέ Βίλας Μπόας, όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του μετά το ματς.

«Δύσκολα αποδέχεσαι μια τέτοια ήττα»
Κατάφερε να προηγηθεί δύο φορές, αλλά ισάριθμες φορές η Λίβερπουλ την ισοφάρισε. Όταν όλα έδειχναν πως ο αγώνας της Τότεναμ στο Άνφιλντ θα έληγε ισόπαλος, ένα πέναλτι για τους γηπεδούχους, «έγειρε» την πλάστιγγα προς το μέρος των «Κόκκινων», απογοητεύοντας τον προπονητή των Λονδρέζων, Αντρέ Βίλας Μπόας, όπως φάνηκε από όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα.

«Μου είναι δύσκολο να αποδεχτώ μια τέτοια ήττα. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά κι όμως καταφέραμε να χάσουμε», ήταν το αρχικό σχόλιο του Πορτογάλου τεχνικού.

Μιλώντας για την απόδοση της Λίβερπουλ, ο Βίλας Μπόας παραδέχτηκε πως η ομάδα του δυσκολεύτηκε πολύ. «Η Λίβερπουλ μας δυσκόλεψε πολύ, κλείνοντάς μας στην περιοχή. Άσκησαν μεγάλη πίεση στην άμυνά μας και μπόρεσαν να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα. Για αυτό το λόγο της δίνω συγχαρητήρια, γιατί δεν σταμάτησε να πιστεύει στην ανατροπή», είπε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα, για τη δική του ομάδα, ο Βίλας Μπόας είχε μερικά παράπονα. «Θα έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το προβάδισμα που πήραμε. Μπορεί να παίζαμε καλά, έπρεπε, όμως, να διαφυλάξουμε το αποτέλεσμα και να επιδιώξουμε να τελειώσουμε το παιχνίδι. Από τη στιγμή που δεν το καταφέραμε, ήταν λογικό να αισθανθούμε πίεση στο τέλος και να το πληρώσουμε», εκτίμησε ο Αντρέ Βίλας Μπόας.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: