Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

"Μπορεί να μην έχω πηδ... χτεί, αλλά θα τους πηδ... ξω"!

Ακόμα ένα ξέσπασμα της Αντωνίας Καλλιμούκου σχετικά με την είδηση που κυκλοφόρησε τα τελευταία 24ωρα, ότι συνελήφθη στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας ως εμπλεκόμενη σε ροζ σκάνδαλο πραγματοποιήθηκε στις σελίδες εφημερίδας.
Η Αντωνία ξεσπαθώνει ξανά εναντίον όλων όσοι στα ΜΜΕ κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους και «φωτογραφίζουν» χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς να έχουν κανένα στοιχείο στην κατοχή τους, ανθρώπους, οι οποίοι μάλιστα, από την άλλη πλευρά δεν έχουν καμία δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
«Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ έχει σκάσει χωρίς υπογραφή συντάκτη, χωρίς στοιχεία και αποδείξεις. Μιλάει για μια κοπέλα που είναι σε μια εκπομπή, γεγονός που μπορεί να “φωτογραφίζει” τον οποιοδήποτε! Τι να πω, λοιπόν, για αυτή την είδηση εγώ; Δεν έχω να πω κάτι!», ανέφερε η πανελίστρια στην εφημερίδα «News».
«Αυτή η είδηση μπορεί να φωτογραφίζει και εμένα!» συμπληρώνει η 27χρονη υπογραμμίζοντας πως «το θέμα μου είναι ότι αφενός δεν έχει υπογραφή, αφετέρου δεν δίνεται το όνομα της πανελίστριας – κατά τη γνώμη, ένα θέμα που δίνεται έτσι είναι πάντα φούσκα».
«Υπό αυτές τις συνθήκες μπορείς να βγεις και να πεις το οτιδήποτε και κανείς να μην μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό. Αυτοί που γράφουν το ρεπορτάζ πρέπει να δώσουν τις πληροφορίες, τα στοιχεία τους και να πουν ποια πανελίστρια είναι, για να μπορέσουν και οι άλλοι να προστατεύσουν τον εαυτό τους. Είναι αλητεία αυτό το πράγμα! Με έχουν πάρει πάρα πολλοί τηλέφωνο και μου λένε ότι το άρθρο “φωτογραφίζει” εμένα. Εγώ αυτό που έχω πει είναι ότι αν κυκλοφορήσει το όνομά μου, δεν ξέρω μέχρι πού μπορώ να φτάσω. Τόσα χρόνια έχω δείξει με τη δουλειά μου και τη συμπεριφορά μου τι άτομο είμαι. Ξέρουν καλά όλοι ποια είμαι και πώς πορεύομαι και όποιος τολμήσει να αγγίξει το όνομά μου, μπορεί να μην έχω πηδηχτεί, αλλά θα τον πηδήξω! Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα σε έναν άνθρωπο. Είναι αλητεία. Έχουν τη δύναμη τα ΜΜΕ να κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ οι υπόλοιποι που “φωτογραφίζονται” δεν έχουν καμία δύναμη να υπερασπιστούν τον εαυτό τους» συμπληρώνει η Αντωνία.
«Ο φίλος μου όταν είδε την είδηση, μου είπε: “Αντωνία, πρόσεχε γιατί μπορεί να “φωτογραφίζουν” εσένα. Εγώ δεν έδωσα καμιά σημασία. Από χθες που με ενοχλούν με τηλέφωνα «ρε συ Αντωνία, μόνο εσύ υπάρχεις σύμφωνα με την περιγραφή», έχω τρελαθεί. Αν το συνεχίσουν, δεν ξέρω και εγώ μέχρι πού θα φτάσω. Αν θέλουν ας πάνε να ψάξουν τις αεροπορικές εταιρείες και αν βρουν το όνομα Καλλιμούκου, να έρθουν να μου το πουν. Εγώ δεν φεύγω καλά καλά από την Αθήνα, στη Βουλγαρία θα πάω; Πραγματικά σας το λέω, πολύ σοβαρά, αν συνεχιστεί όλο αυτό θα πηδήξω κόσμο!», καταλήγει η πρώην εστεμμένη.  eglimatikotita gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: