Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Ο Ντε Χέα κράτησε το αποτέλεσμα»

Περήφανος για την ανατροπή που πέτυχε η ομάδα του, δήλωσε πως είναι ο Χουάν Μάτα, μετά τη λήξη του αγώνα της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Κύπελλο Αγγλίας.

«Ο Ντε Χέα κράτησε το αποτέλεσμα»
Βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο 11ο λεπτό, παίζοντας εκτός έδρας με μια ομάδα που στο πρωτάθλημα δείχνει ανίκητη. Οι παίκτες της Τσέλσι, όμως, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να ισοφαρίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 2-2, παίρνοντας την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρόκριση στον ημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας μέσα στην έδρα τους.

Το αποτέλεσμα αυτό, καθώς και η εμφάνιση της Τσέλσι, ενθουσίασε τον Χουάν Μάτα, όπως φάνηκε από όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα. «Είμαι περήφανος για την ομάδα μας. Καταφέραμε να πάρουμε την ισοπαλία, αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά. Για να το καταφέρουμε αυτό, χρειάστηκε να παίξουμε πολύ καλά, καλύτερα από τη Γιουνάιτεντ, σε όλη, σχεδόν, τη διάρκεια του ματς. Η ανατροπή του σκορ δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ειδικά από τη στιγμή που παίζαμε σε μια δύσκολη και πολύ… θερμή έδρα, κόντρα σε μια σπουδαία ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά», τόνισε ο Ισπανός μέσος.

Σύμφωνα με τον Μάτα, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Νταβίντ Ντε Χέα. «Ο συμπατριώτης μου έκανε μερικές σπουδαίες αποκρούσεις, η μία από αυτές σε δική μου προσπάθεια. Θεωρώ πως ήταν αυτός που κράτησε το αποτέλεσμα, αφού ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κάναμε πολλές ευκαιρίες και, ίσως, αξίζαμε να πάρουμε ακόμα και τη νίκη. Ο Ντε Χέα μας έστειλε στον επαναληπτικό», υπογράμμισε ο Μάτα.

Ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής της Τσέλσι είναι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα του αγώνα του Στάμφορντ Μπριτζ. «Μέσα στην έδρα μας μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, πιστεύω πως θα κάμψουμε την αντίσταση των αντιπάλων μας», τόνισε με σιγουριά ο Χουάν Μάτα.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: