Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Απορώ που δεν δεχτήκαμε γκολ νωρίτερα»

Πικραμένος από την ήττα που υπέστη η ομάδα του από τη Μπολόνια, εμφανίστηκε στα μικρόφωνα του ιταλικού «Sky» ο προπονητής της Ίντερ, Αντρέα Στραματσόνι.

«Απορώ που δεν δεχτήκαμε γκολ νωρίτερα»

Ο προπονητής των «νερατζούρι», Αντρέα Στραματσόνι, αν και ήταν απογοητευμένος μετά τη λήξη του ματς, έδειξε να πιστεύει, ακόμα, στην κατάληψη της 3ης θέσης, η οποία οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου. «Η αλήθεια είναι πως χάσαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο την 3η θέση. Αλλά, από τη στιγμή που απομένουν 10 αγώνες ως το τέλος, οι ελπίδες μας είναι ακόμα… ζωντανές. Θα ήταν μοιραίο λάθος να τα παρατήσουμε τώρα, πιστεύοντας πως χάθηκαν τα πάντα. Όλες οι ομάδες, εκτός της Γιουβέντους, χάνουν βαθμούς. Για αυτό πιστεύω πως η Ίντερ έχει ακόμα πολλές πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκεί να συνέλθουμε και να γίνουμε ξανά… Ίντερ», τόνισε ο νεαρός προπονητής.

Μιλώντας για το ματς με τη Μπολόνια, ο Στραματσόνι δεν δίστασε να παραδεχτεί πως οι φιλοξενούμενοι νίκησαν δίκαια. «Για να είμαι ειλικρινής, μου έκανε εντύπωση που καταφέραμε να τελειώσουμε το πρώτο ημίχρονο χωρίς να δεχτούμε γκολ. Η Μπολόνια άξιζε να προηγηθεί από νωρίς. Το παράδοξο είναι πως δεχτήκαμε το γκολ όταν φάνηκε πως παίρνουμε στα χέρια μας τον έλεγχο του αγώνα. Από το σημείο εκείνο και μετά, όλα έγιναν πιο δύσκολα και στο τέλος η ομάδα του Πιόλι πήρε μια δίκαιη νίκη. Η Ίντερ δεν δικαιούταν ούτε την ισοπαλία, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι», είπε με θάρρος ο Στραματσόνι.

Κλείνοντας, ο Ιταλός τεχνικός, έκανε μια αναφορά στους παίκτες που λείπουν. «Σε κάθε αγώνα έχουμε ελλείψεις. Ποτέ δεν είχαμε όλους τους παίκτες διαθέσιμους. Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη από όσους ασκούν άδικη κριτική στους παίκτες που, εδώ και καιρό, τραβούν μόνοι τους το… κουπί», υπογράμμισε ο Αντρέα Στραματσόνι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: