Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η Ρεάλ επιστρέφει… στον τόπο του «εγκλήματος»

Φιλικό ματς, στο «Ολντ Τράφορντ», ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης προγραμματίστηκε για τις 2 Ιουνίου.

Η Ρεάλ επιστρέφει… στον τόπο του «εγκλήματος»

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό ματς που προγραμματίστηκε για τις 2 Ιουνίου.

Βέβαια, δεν θα παίξουν όσοι αγωνίστηκαν φέτος, αλλά… οι αστέρες του ένδοξου παρελθόντος των δύο συλλόγων! Αυτοί, έδωσαν το «παρών» σε συνέντευξη Τύπου, μέσω της οποίας επισημοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση, με το σύνθημα «The Legends are back».

Παίκτες όπως οι Μπράιαν Ρόμπσον, Ντουάιτ Γιόρκ, Άντι Κόουλ, Εμίλιο Μπουντραγκένιο και Ιβάν Ελγκέρα θα φορέσουν ξανά τις φανέλες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης και θα θυμηθούν τα παλιά, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Το φιλικό ματς που προγραμματίστηκε, φυσικά, είναι αποτέλεσμα της εξαιρετικής σχέσης που έχουν αναπτύξει οι δύο σύλλογοι, με την έναρξη των μεταξύ τους επαφών και της αλληλοβοήθειας να τοποθετείται λίγο μετά την τραγωδία του Μονάχου για τους «κόκκινους διαβόλους», τον Φεβρουάριο του 1958.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: