Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Φοράω παντελόνια! Δεν μούτζωσα!»

Κατηγορηματικά διέψευσε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης το ότι μούτζωσε τον βοηθό στο ματς με τον Πλατανιά. Επέμεινε πως η κίνηση του δεν ήταν μούτζα και πως έπρεπε να τιμωρηθεί με κίτρινη. Μίλησε επίσης για τους στόχους του Δικεφάλου λέγοντας πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει την έξοδο στο CL και να πάρει και το κύπελλο ενώ σχολίασε και τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη που συνεχώς αναπτύσσεται. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για τη φάση της αποβολής: "Σε μια αντεπίθεση προσπαθώντας να πάρω τη μπάλα ο αντίπαλος με έριξε κάτω και χτύπησα στη μέση. Ρωτάω τον βοηθό: "Την μπάλα πήρε;" και μου λέει "ναι". Μόνο τη μπάλα; τον ρωτώ; Εκεί έκανα μια κίνηση αγανάκτησης σαν "άσε μας μωρέ.." και όχι μούτζα. Εγώ όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι σέβομαι όλους. Ήταν μια κακιά στιγμή του βοηθού..."
Για το αν πιστεύει πως θα τιμωρηθεί με βαριά ποινή: Δε θα αποφασίσω εγώ αν θα πρέπει να έχω κάποια τιμωρία και ποια θα είναι αυτή. Εγώ δεν πρέπει να τιμωρηθώ. Αυτό πιστεύω. Δεν ήταν μούτζα. Θα πρέπει αυτοί που αποφασίζουν να λαμβάνουν υπόψη και το τι λένε οι πρωταγωνιστές. Σε αυτή τη φάση εγώ είμαι πρωταγωνιστής και σας λέω ότι φορώ παντελόνια. Αν εγω είχα μουτζώσει θα το έλεγα. Έχω ήσυχη τη συνείδηση μου... Δεν μούτζωσα! Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να παίξω στην Κυριακή. Η κίνηση μου δεν είναι σωστή αλλά τιμωρείται με κίτρινη. Εγώ πιστεύω ότι ο βοηθός έκανε λάθος. Ίσως πληρώνω την απειρία του. Πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή του βοηθού. Το πιο σημαντικό είναι πως έπρεπε να τιμωρηθώ με κίτρινη γιατί ήταν λάθος μου αλλά δεν έκανα αυτό που έγραψαν. Θα δούμε στην πορεία τι θα γίνει.."
Για το αν μίλησε με τον βοηθό: "Μίλησα μαζί του μετά το τέλος του αγώνα. Τον ρώτησα αν τον μούτζωσα και μου απάντησε πώς ναι. Είναι κρίμα που υπήρχε μόνο μια κάμερα και υπάρχει αμφιβολία για την κίνηση. Εγώ σας λέω ότι δεν μούτζωσα..."
Για το αν είναι δύσκολη εβδομάδα: "Έχω κουραστεί γιατί όλος ο κόσμος, οι φίλοι μου συζητούν γι' αυτό το πράγμα. Δεν μου αρέσει..."
Για το αν έχουν στοχοποιήσει τον ΠΑΟΚ: "Δε θέλω να σκέφτομαι έτσι. Δε θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Απλά θέλω να πιστεύω ότι ήταν λάθος στιγμή του βοηθού. Δε θέλω να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ ότι υπάρχει σχέδιο πολέμου στον ΠΑΟΚ..."
Για τα συνεχόμενα γκολ που έβαλε: "Είναι λάθος να κρίνουμε έναν αθλητή με βάση τα γκολ που βάζει. Εγώ είχα ατυχία στην αρχή της χρονιάς, προσπάθησα να βρω τον εαυτό μου και βήμα βήμα πάω καλύτερα. Κάποια στιγμή θα έμπαιναν και τα γκολ αλλά ένας παίκτης κρίνεται με βάση την γενικότερη παρουσία του. Σαφώς και το ότι έχω μια σταθερότητα στο σκοράρισμα τα τελευταία χρόνια είναι σημαντικό Αλλά ένας αθλητής δεν πρέπει να κρίνεται με βάση τα γκολ μόνο
Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: Όλα τα ματς είναι σημαντικά πόσο μάλλον όταν έχεις μια ομάδα απέναντι σου ιστορική και θέλει να μπει στα πλει οφ. Εμεις είμαστε καλύτερη ομάδα και αν παίξουμε όπως πρέπει θα κερδίσουμε. Αλλά αυτό να το κάνουμε πράξη και όχι μόνο στα λόγια
Για τους στόχος του ΠΑΟΚ: Εμείς πρέπει να παλέψουμε για όλα. Ο τίτλος είναι τίτλος και στην πορεία των ποδοσφαιριστών είναι σημαντική μια τέτοια διάκριση. Αλλά και η παρουσία στους ομίλους του CL είναι επίσης σημαντικό και άρα πάμε και για τους δυο στόχους
Για την πρόοδο με Σαββίδη: Αλλάζουν πολλά στην ομάδα κάθε μέρα. Το να είσαι σε έναν εργασιακό χώρο με οικονομική σταθερότητα και κάθε μέρα να βλέπεις ανάπτυξη είναι σημαντικό αν μη τι άλλο!


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: