Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Συνάντηση για Κουφό!

Συνάντηση με τον Κώστα Κουφό είχε ο Δημήτρης Παπανικολάου στις ΗΠΑ και άκουσε τον Τζορτζ Καρλ να λέει τα καλύτερα λόγια για τον διεθνή σέντερ των Νάγκετς.

Συνάντηση για Κουφό
Ο παίκτης τόνισε στον εκ των βοηθών του Αντρέα Τρινκιέρι πως είναι έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο 62χρονος Αμερικανός τεχνικός είπε στον «Παπ» πως: «Ο Κουφός είναι εξαιρετικός. Και στην πραγματικότητα είναι καλύτερος από ότι φαίνεται στην τηλεόραση».

Ο Παπανικολάου συναντήθηκε τόσο με τον Καρλ, όσο και με τους βοηθούς του, αλλά και τον γυμναστή των Νάγκετς και όλοι «έσταξαν μέλι» για τον νεαρό άσο.

Ο Παπανικολάου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το ταξίδι του και το ραντεβού με τον Κουφό. «Όλα πήγαν καλά. Ο Κώστας κατάλαβε ότι η Εθνική τον χρειάζεται, αλλά και ο ίδιος δείχνει ‘ζεστός’ να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Μιλήσαμε με τη μητέρα του, με τους ανθρώπους στο Ντένβερ. Πιστεύω πως στο Ευρωμπάσκετ, ο Κουφός θα είναι από τα βασικά ‘όπλα’ της ομάδας. Οι εμφανίσεις του στους Νάγκετς είναι εξαιρετικές.

Το κακό είναι ότι, λόγω του στυλ που παίζουν οι Νάγκετς, δεν ποστάρει πολύ, ωστόσο, κάνει τόσα πολλά πράγματα φέτος στο ΝΒΑ, που δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: