Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Επαγγελματίας ο Λιάπης!

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων εισέπραξε σήμερα ο Μιχάλης Λιάπης, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο με την ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Ο νεαρός γκαρντ που αγωνίζεται στον "δικέφαλο" για τέταρτη χρονιά, υπέγραψε το συμβόλαιό του παρόντος του προέδρου της ΚΑΕ Μπάνε Πρέλεβιτς και θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μέχρι και την σεζόν 2016-17.

"Ο Μιχάλης Λιάπης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 11 Μαρτίου του 1995, αγωνίζεται ως γκαρντ, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ε.Ο.Σταυρούπολης και από το 2009 βρίσκεται στον ΠΑΟΚ. Εχει αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες των τμημάτων υποδομής, ενώ φέτος παράλληλα με τις υποχρεώσεις του με την ανδρική ομάδα, είναι βασικό στέλεχος και της εφηβικής ομάδας του ΠΑΟΚ και ταυτόχρονα μέλος και της Εθνικής ομάδας των εφήβων. Εχει αγωνιστεί επίσης και στην Εθνική ομάδα παίδων, της οποίας υπήρξε αρχηγός, ενώ συμμετείχε και στο Ευρωμπάσκετ παίδων που διεξήχθη το 2009 στην Τσεχία".

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μιχάλης Λιάπης, που προσπαθεί να συνδυάσει φέτος τις υποχρεώσεις με την ομάδα του ΠΑΟΚ μαζί με το σχολείο και το γεγονός ότι είναι στην Γ? Λυκείου, δήλωσε στο www.paokbc.gr : «Ήταν όνειρο ζωής για μένα να υπογράψω το πρώτο μου συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να είμαι υγιής, για να μπορέσω να συνεχίσω την προσπάθειά μου, να δουλέψω σκληρά ώστε να φτάσω στο σημείο να κερδίσω μία θέση στην ομάδα, να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να καθιερωθώ. Είμαι τέταρτη χρονιά στην ομάδα, έχω περάσει από όλα τα επίπεδα και σίγουρα η πρώτη ομάδα είναι η περισσότερο ποιοτική, αλλά και η πιο δύσκολη. Είναι άλλο το επίπεδο και η φιλοσοφία και χρειάζεται σκληρή δουλειά, αλλά είναι σημαντικό ότι έχουμε τον κόουτς. Εχω και τα μαθήματά μου και ο συνδυασμός δεν είναι εύκολος. Σχολείο, διάβασμα λόγω εξετάσεων, εφηβική ομάδα, ανδρική ομάδα, υπάρχει κούραση και σωματική, αλλά και πνευματική, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρω».


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: