Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία»

Στο γεγονός πως η Μπαρτσελόνα έχει αυτή τη στιγμή την καλύτερη ομάδα στην ιστορία της στάθηκε ο Ζεράρ Πικέ, ώστε να προτρέψει τους συμπαίκτες του να αποκλείσουν τη Μίλαν.

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην ιστορία»
Ο διεθνής Ισπανός αμυντικός των «μπλαουγκράνα», μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης με τους «ροσονέρι» για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε πως οι 90.000 φίλαθλοι που θα βρεθούν στο «Καμπ Νου» θα πρέπει να νιώθουν σίγουροι πως θα προκριθεί η ομάδα τους, αλλιώς ας κάτσουν σπίτι τους, περιμένει πως η Μίλαν θα κλειστεί και προέβλεψε ένα 3-0 ως τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά: «Έχουμε τις μονάδες για να πετύχουμε την ‘ ανατροπή’ και να προκριθούμε. Η Μίλαν είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά έχουμε τη δυνατότερη ομάδα στην ιστορία της Μπαρτσελόνα και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Θα πρέπει να είμαστε 90.000 άνθρωποι ενωμένοι. Όποιος δεν πιστεύει πως δεν θα καταφέρουμε, ας μείνει σπίτι. Αύριο αυτή η ομάδα θα απαντήσει, θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, για εμάς και τον Βιλανόβα. Το 3-0 θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα.

Η Μίλαν θα κλειστεί, όμως αυτό που δεν λείπει από εμάς είναι η επιθετικότητα.Δεν έχουμε δικαιολογίες, θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Θα είναι σημαντικό να παίξουμε με μυαλό, αλλά και με καρδιά».


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: