Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Σε διακανονισμό με τους τέσσερις, «αγκάθι» οι Σηφάκης- Μενδρινός!

Η ΠΑΕ Άρης ήρθε σε συμφωνία για το διακανονισμό των οφειλών σε τέσσερις πρώην παίκτες της. Συγκεκριμένα συμφώνησαν με τους Ντίκο, Σανκαρέ, Καστίγιο και Φατί για αποπληρωμή των οφειλομένων τους σε 60 δόσεις και «κούρεμα» της τάξης του 50%.

Σήμερα η ΠΑΕ Άρης θα πρέπει να καταθέσει την πρώτη δόση των οφειλομένων στους 4 παραπάνω ποδοσφαιριστές για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία. Να σημειωθεί πως τα χρήματα που οφείλονται στους συγκεκριμένους πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη αποτελούν το 25% του συνολικού χρέους σε πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, οπότε καταλαβαίνει κανείς το πόσο σημαντική ήταν αυτή η συμφωνία για τη συνέχεια.

«Αγκάθι» για τον Άρη είναι οι οφειλές προς τους Μενδρινό και Σηφάκη. Στον Μενδρινό, που είχε ζητήσει ενεργοποίηση των ποινών, έχει προταθεί να πάρει τις 45.000 ευρώ σε δύο δόσεις με μια άμεση προκαταβολή και φαίνεται πως οι δύο πλευρές θα έρθουν σε συμφωνία. Αντίθετα, ο πρώην πορτιέρο των «κιτρίνων» αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 750.000 ευρώ και δε δέχεται κανένα «κούρεμα», γεγονός που σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό του Άρη. Ο Άρης θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον Σηφάκη για να επαναδιαπραγματευθεί ξανά, με την ελπίδα να επιτευχθεί νέα συμφωνία.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: