Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

O έλεγχος των δανεικών!

“Φτωχή” ήταν η παρουσία των δανεικών ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στις ομάδες της Superleague στην προηγούμενη αγωνιστική. Ο Αποστόλης Γιάννου δεν συμμετείχε στην αποστολή του Πλατανιά κι έτσι δεν βρέθηκε αντίπαλος με τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής για ακόμη μια φορά, από τότε που τα ηνία της Κέρκυρας ανέλαβε ο Γιάννης Παπακώστας, ήταν και ο Δημήτρης Στάμου.

Μόνο ο Κώστας Παναγιωτούδης αγωνίστηκε συνολικά 11 λεπτά ως αλλαγή στον νικηφόρο αγώνα του Πανιωνίου εναντίον του Ατρομήτου. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής πρόλαβε να κάνει αισθητή την παρουσία του με μια ευκαιρία μέσα από την περιοχή για να διπλασιάσει τα τέρματα του Πανιωνίου.

Από τους δανεικούς στη Football League, αγωνίστηκε ο Φάνης Τζανδάρης, ως βασικός στην ήττα της Αναγέννησης Επανομής από την Δόξα Δράμας (0-1) και αντικαταστάθηκε στο 77′ από τον έτερο δανεικό στην ομάδα, τον Nemanja Kartall. Ο Ανδριόπουλος δεν συμμετείχε στην ήττα του Πιερικού από τον Εργοτέλη (2-1) το περασμένο Σάββατο.

Στην Football League 2 ο Άγγελος Καραντασιάδης συμμετείχε ολόκληρο το 90λεπτο στην νίκη (3-0) του Αιγινιακού επί του Βατανιακού. Βασικός ήταν και ο Στέλιος Λαμπάκης στην νίκη του Οδυσσέα Κορδελιού επί του Τύρναβου (0-1). Ο Αγγελίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ παρακολουθείται από το ιατρικό τημ του ΠΑΟΚ. Τέλος, αλλαγή στο 71′ πέρασε ο Σάββας Γεωργιάδης στην ισοπαλία του Εθνικού Σιδηροκάστρου με τον Τηλυκράτη (2-2).







πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: