Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Αστείρευτος Γκαλιάνι!

Χρησιμοποιώντας το απαράμιλλο χιούμορ του, ο Αντριάνο Γκαλιάνι σχολίασε τον Λέο Μέσι, λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Μίλαν για τη Βαρκελώνη.

Αστείρευτος Γκαλιάνι

Κατά την αναχώρηση της αποστολής των «ροσονέρι» για τη Βαρκελώνη, όπου οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι καλούνται να υπερασπίσουν το 2-0 του πρώτου αγώνα, ο Γκαλιάνι φάνηκε να είναι ο πιο άνετος και χαλαρός. Χαμογελούσε σε όλους, έκανε πλάκες, έλεγε αστεία, θέλοντας, ίσως, να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές.

Όταν τον πλησίασε ένας δημοσιογράφος, ο Γκαλιάνι έκανε ένα μοναδικό σχόλιο για τον Λέο Μέσι. «Κάθε φορά που βλέπω τα αποτελέσματα της Μπαρτσελόνα, λέω στον εαυτό μου: “Πόσο παράξενο! Σκόραρε ο Μέσι”… Μιλώντας σοβαρά, ο άνθρωπος είναι… τέρας διάρκειας. Καταφέρνει να αποδίδει εξαιρετικά για μεγάλα χρονικά διαστήματα», είπε με τον χαρακτηριστικό του τρόπο ο Γκαλιάνι.

Ερωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε ο Αλέγκρι να σταματήσει τον Αργεντινό, ο Γκαλιάνι απέδειξε πως δεν χάνει το χιούμορ του, ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. «Μα, νομίζω πως η Τρίτη είναι η μέρα που ο Μέσι παίρνει… ρεπό. Μην μου πείτε πως δεν θα το πάρει αυτή την Τρίτη; Θα του το δώσουν… είναι σίγουρο», είπε γελώντας ο Αντριάνο Γκαλιάνι.

Να δούμε αν ο Λέο πάρει, όντως, ρεπό ή αν κάνει… υπερωρίες στο αποψινό μεγάλο παιχνίδι.


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: