Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ενδεκάδα με Βούκιτς!

Ο ΠΑΟΚ με μια προπόνηση που ήταν ανοικτή στους εκπροσώπους του Τύπου, άρχισε την προετοιμασία του για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Δώνης έχει μπροστά του αρκετές μέρες για να βρει την ιδανική ενδεκάδα και σήμερα στο οικογενειακό διπλό είχε τον Βούκιτς με τους βασικούς. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ιτάνζ, στο ένα άκρο της άμυνας ο Λίνο και στο άλλο ο Κωνσταντινίδης. Στο κέντρο ο Κατσουράνης ήταν δίπλα στον Σίλντεφελντ ενώ στο κέντρο δεν υπήρχε ούτε Γκαρσία ούτε Λάζαρ. Έβαλε τον Λόρενς δίπλα στον Κάτσε ενώ στα άκρα έπαιξε ο Ολίσε με τον Καμαρά και στην επίθεση ο Αθανασιάδης είχε τον Βούκιτς δίπλα του. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Σταφυλίδης και Σαλπιγγίδης ενώ τραυματίες είναι οι Χακόμπο, Κατσικάς και Γεωργιάδης.

To δελτίου Τύπου για την προπόνηση

Κυκλοφορία μπάλας, πρέσινγκ, transition

Η πρώτη άσκηση τακτικής της προπόνησης, αφορούσε το κατά τεκμήριο νούμερο ένα ζητούμενο για τον προπονητή. Πως οι ποδοσφαιριστές του αφενός θα κυκλοφορούν τη μπάλα κάτω από πίεση χωρίς να υποπίπτουν σε λάθη, πως όταν την χάνουν θα πιέζουν να την ξανακερδίσουν και τον συγχρονισμό της αλλαγής από θέση άμυνας σε επίθεση και το αντίστροφο.

Διπλό και παρατηρήσεις στο τακτικό κομμάτι

Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με διπλό στα 3/4 του γηπέδου και ο Γιώργος Δώνης εφάρμοσε μερικές από τις πρώτες του σκέψεις για τον Κυριακάτικο αγώνα. Πολλές φορές το διπλό διακόπηκε για να δοθούν συγκεκριμένες οδηγίες επί της τακτικής, ενώ έντονες παρατηρήσεις ακούστηκαν όταν εμφανίστηκαν σημάδια χαλάρωσης σε κάποιους ποδοσφαιριστές. Με πολλή δουλειά στην τακτική, επειδή αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές εισέρχονται ταυτόχρονα στην ενδεκάδα, αναμένεται να συνεχιστεί και η υπόλοιπη εβδομάδα.

Ιατρικό Δελτίο

Ο Γιώργος Κατσικάς συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του με ατομικό πρόγραμμα και με πρόγραμμα θεραπειών. Ο Γιώργος Γεωργιάδης ακολουθεί πρόγραμμα θεραπειών, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές με συνεχόμενες συμμετοχές τις τελευταίες εβδομάδες ακολουθούν πιο συντηρητικό πρόγραμμα παίρνοντας ανάσες και προστατεύονται εναλλάξ από κάποια κομμάτια της προπόνησης.


πηγή: metrosport.gr
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: