Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Ο ...Μουρίνιο θα την αποκλείσει πάλι!

Τι σχέση έχουν στο ίδιο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης του Μουρίνιο, με τη Μίλαν και την Ίντερ; "Ντου στα Αποδυτήρια" από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog!
Πώς θα κατέβει να παίξει η Μίλαν στο Καμπ Νου; Εδώ σας θέλω. Η Μπαρτσελόνα ξέρουμε πώς θα αγωνιστεί. Δεν αλλάζει το στυλ της, άλλωστε, από αγώνα σε αγώνα. Η Μίλαν, όμως;
Σε μεγάλη πίεση
Ναι μεν θα κοιτάξει την άμυνά της η ιταλική ομάδα, αλλά δεν μπορεί να περιοριστεί μόνο σ΄ αυτό. Αν, άλλωστε, βάλει ένα γκολ, τότε η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί υπό μεγάλη πίεση.
Μπούσουλας το …Κύπελλο
Υπάρχει, πάντως, μπούσουλας για την Μίλαν. Και πρόσφατος, μάλιστα. Το παιχνίδι Κυπέλλου της Μπάρτσα με την Ρεάλ στο Καμπ Νου. Ο Μουρίνιο είχε φτιάξει "παγίδες" σε όλο το γήπεδο για να περιορίσει την Μπάρτσα, ενώ την ίδια ώρα κτυπούσε η Ρεάλ σαν κόμπρα όταν έβρισκε άδειο χώρο. Κι έκανε ένα μεγάλο διπλό, μετά το 1-1 του α’ αγώνα στο Μπερναμπέου.
Με τα …ναρκοπέδια
Αν, λοιπόν, στη Μίλαν μελετήσουν το παιχνίδι της Ρεάλ και την τακτική του Μουρίνιο μέσα στο Καμπ Νου πριν μόλις λίγες μέρες, τότε θα έχουν έτοιμο έναν …χάρτη για να αποφύγουν όλα τα …ναρκοπέδια.
Ψάχνει την εξιλέωση η Μπάρτσα
Μην ξεχνάμε ότι η Μπάρτσα θέλει να εξιλεωθεί στο ματς με την Μίλαν. Και για το 2-0 του πρώτου αγώνα, αλλά και για τις δυο κολλητές ήττες από τη Ρεάλ. Η Μπαρτσελόνα, άλλωστε, είναι Μπαρτσελόνα. Και αν πιάσει την γνωστή της απόδοση, τότε πώς να την σταματήσεις; Ασταμάτητη, θεαματική, αλλά κι αποτελεσματική γίνεται όταν φορμαριστεί.
Με δυο γκολ…
Από την άλλη, όμως, δεν είναι μόνο η Μίλαν και η Ρεάλ του Μουρίνιο. Είναι και η αιώνια αντίπαλος της Μίλαν, η Ίντερ. Και πιο συγκεκριμένα, η Ίντερ του Μουρίνιο.
Θυμόσαστε τι είχε γίνει τον Απρίλιο του 2010; Η Ίντερ κέρδισε εντός έδρας με δυο γκολ διαφορά την Μπάρτσα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως ακριβώς τώρα με δυο γκολ επιβλήθηκε και η Μίλαν φέτος.
Με φουλ άμυνα
Τότε το σκορ για την Ίντερ του Μουρίνιο ήταν 3-1 υπέρ. Και πήγε μέσα στο Καμπ Νου για να μη χάσει με δυο γκολ διαφορά. Πόσο ήρθε το ματς; 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα, με γκολ του Πικέ στο 84΄. Και με τους φιλοξενούμενους να παίζουν φουλ άμυνα. Η Ίντερ, άλλωστε, αγωνιζόταν με δέκα από το α’ ημίχρονο εκείνη τη μέρα. Και στο φινάλε ο Μουρίνιο πανηγύριζε για την πρόκριση όσο ποτέ άλλοτε.
Απόλαυση
Τέλος πάντων. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Κάθε παιχνίδι, άλλωστε, είναι διαφορετικό. Και ειδικά σε τέτοια ματς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν. Άρα, ας αράξουμε να απολαύσουμε τον αγώνα. Και ο καλύτερος ας προκριθεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: